Το ένοχο μυστικό στην «Επιστροφή» και η έκπληξη του Λεωνίδα στο «Έλα στη θέση μου»
Νέα

Το ένοχο μυστικό στην «Επιστροφή» και η έκπληξη του Λεωνίδα στο «Έλα στη θέση μου»

Το ένοχο μυστικό στην «Επιστροφή» και η έκπληξη του Λεωνίδα στο «Έλα στη θέση μου»

Με λιγότερες ελληνικές σειρές η Παρασκευή σε Alpha και ANT1, μιας και ο πρώτος δεν έχει σειρές μετά τις 9 το βράδυ.

Ποια δυσάρεστη έκπληξη θα αντιμετωπίσει η Κάτια στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»; Πλήρωσε τελικά η Ρενάτα την εγγύηση του Αχιλλέα στο «Έλα στη θέση μου»; Θα καταφέρει η Έλενα να ρίξει στην παγίδα τον Ορέστη στην «Επιστροφή»;

Ας δούμε αναλυτικά τι θα γίνει στις ελληνικές σειρές της Παρασκευής.

Γυναίκα χωρίς όνομα

Ο Δημήτρης μαθαίνει από την Έλλη την αλήθεια για την πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας. Έρχεται αντιμέτωπος με το Μιχάλη, κατηγορώντας τον ότι του έλεγε ψέματα τόσο καιρό. Η Μάρθα περνάει δύσκολες ώρες, αλλά στο πρόσωπο του Φώτη βρίσκει έναν απρόσμενο συμπαραστάτη.

Η Λίλιαν αποκαλύπτει στον Κωστή ότι αποφάσισαν με τον άντρα της να δώσουν στο γάμο τους μια δεύτερη ευκαιρία κι ότι είναι η τελευταία φορά που βρίσκονται. Η Κάτια προτείνει στον Αντρέα να συνεργαστούν επαγγελματικά κι εκείνος το κρύβει από τη Ρένα.

Στο μέτωπο της εταιρείας, η Μαρίνα, στην προσπάθειά της να ζορίσει την Κάτια, κάνει μια απροσδόκητη πρόταση στο Δημήτρη και η Κάτια έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη.

Έλα στη θέση μου

Ο Βλάσης και η Μίκα συγκρούονται άγρια για την πρωτοβουλία της Μίκας να πάρει το παιδί μακριά. Η Φαίη υποψιάζεται τι συνέβη και καλεί τον Βλάση στο σπίτι του Αντρέα για να του αποκαλύψει κάτι πολύ σημαντικό.

Ο Αχιλλέας ανακαλύπτει το μέρος που πιθανώς βρίσκεται η μυστηριώδης Σταλιά και υποψιάζεται ότι πίσω από την πληρωμή της εγγύησής του κρύβεται η Ρενάτα. Ο Φώτης και η Βάνα παγιδεύονται στο ψέμα του Ζαχαρία και παριστάνουν πως περιμένουν παιδί.

Στο μεταξύ, ο Λεωνίδας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη για την Φλωρέτα, ενώ ο Βλάσης παγιδεύεται στο σπίτι του Αντρέα, με κίνδυνο να τον πιάσει ο θείος του με την καινούρια του αγαπημένη.

Η επιστροφή

Ο Νικήτας πείθει την Έλενα να καθυστερήσει την υπογραφή του διαζυγίου και να δώσει ψεύτικες ελπίδες στον Ορέστη για τον γάμο τους, έως ότου βρουν μια λύση για να εμποδίσουν την επιστροφή του Ορέστη στην εταιρεία. Θα καταφέρει η Έλενα να ρίξει στην παγίδα τον Ορέστη;

Η δολοφονία του Στάθη πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία, και ο Ζερβός χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Στοχοποιεί τον Ορέστη ως υπεύθυνο της δολοφονίας του γιου του και η αντίδρασή του θα είναι ακραία.

Οι ανατροπές δείχνουν να μην έχουν τέλος όταν ο Νικήτας παίρνει στα χέρια του τα αποτελέσματα του DNA που έκανε ο Νίκος και ανακαλύπτει ένα ένοχο μυστικό απ’ το παρελθόν.