Τηλεοπτικά νέα: Το trailer του Γιώργου Λιάγκα, η Μαρία Μπακοδήμου και το YFSF
Νέα

Τηλεοπτικά νέα: Το trailer του Γιώργου Λιάγκα, η Μαρία Μπακοδήμου και το YFSF

Τηλεοπτικά νέα: Το trailer του Γιώργου Λιάγκα, η Μαρία Μπακοδήμου και το YFSF

Τα… άπαντα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ ανέλυσαν στην εκπομπή «Όλα Λάθος», σχετικά με το τι θα δούμε τη νέα σεζόν.

Ο Γιώργος Λιάγκας αυτή την εβδομάδα θα γυρίσει το trailer της νέας του εκπομπής, μαζί με την ομάδα του, αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχουν υπογράψει όλοι και την Τρίτη θα γυρίσουν το trailer, για το μεσημεριανό», εννοώντας την Ελένη Τσολάκη, την Κατερίνα Γκαγκάκη, τον Δημήτρη Παπανώτα και την Κάλια Ελευθερίου.

Συνεχίζοντας με τον ΣΚΑΪ, ο Acun Ilıcalı παραμένει στο κανάλι, με το Survivor και το Power of Love να κάνουν διάλειμμα ενός έτους.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μεταφέρεται στο μεσημεριανό του Σαββατοκύριακου, με τελείως διαφορετικό concept και ανθρώπους στην ομάδα της.

Σχετικά με τη Μαρία Μπακοδήμου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μετακινηθεί στο OPEN για ένα ριάλιτι μόδας, ρωσικής προέλευσης, τύπου My Style Rocks.

Επίσης, το YFSF επιστρέφει τη νέα σεζόν, ενώ και ο Σάββας Πούμπουρας θα έχει μια θέση για φάρσες στον ΑΝΤ1.

Όσον αφορά στο νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, One, αυτή την περίοδο γίνονται πολλά ραντεβού με τον ίδιο τον ιδιοκτήτη κα παρουσιαστές για εκπομπές, στο οποίο δεν αποκλείεται να πάρει μεταγραφή και η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η Κατερίνα Καινούργιου αλλάζει ριζικά την ομάδα του «Ευτυχείτε», με σκοπό η εκπομπή να γίνει πιο γυναικεία.

Ενώ για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο Ντάνος έχει δεχτεί πρόταση από τον Alpha να παρουσιάσει ταξιδιωτική εκπομπή που θα λέγεται «Ο γύρος του κόσμου», στην οποία μεγάλης ηλικίας ζευγάρια θα κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.