Τι αποφασίζει να κάνει η Κάτια με τη Μαρίνα; Τι ανακαλύπτει η Μίκα και ποιος είναι ο δολοφόνος του Νικόλα;
Νέα

Τι αποφασίζει να κάνει η Κάτια με τη Μαρίνα; Τι ανακαλύπτει η Μίκα και ποιος είναι ο δολοφόνος του Νικόλα;

Τι αποφασίζει να κάνει η Κάτια με τη Μαρίνα; Τι ανακαλύπτει η Μίκα και ποιος είναι ο δολοφόνος του Νικόλα;

Η Κάτια καταρρέει στη «Γυναίκα χωρίς όνομα», η Μίκα ανακαλύπτει ένα κρυμμένο μήνυμα στο βίντεο της Ρενάτας στο «Έλα στη θέση μου», ο Πέτρος χάνει… έδαφος στην «Επιστροφή» και ο Ορφέας αποτυγχάνει στην απόπειρα της Άννας στο «Τατουάζ».

«Γυναίκα χωρίς όνομα»

Η Μαρίνα είναι αγχωμένη που θα συναντήσει ξανά τη Μελίτη. Παράλληλα, η Κάτια μετανιώνει για την συμπεριφορά της απέναντι στη Μαρίνα και καταρρέει ψυχολογικά.

Ο Αντρέας επιστρέφει στο σπίτι της Ρένας, ενώ ο Μιχάλης μαθαίνει ότι κόβεται ο ρόλος του από τη σειρά.

Εντωμεταξύ, ο Δημήτρης πιέζει τη Σοφία να δεχτεί οικονομική βοήθεια για το μωρό κι η Κάτια παίρνει μια σημαντική απόφαση σχετικά με το αν θα πει στη Μαρίνα την αλήθεια για τη σχέση τους.

«Έλα στη θέση μου»

Η Μίκα ανακαλύπτει ένα κρυμμένο μήνυμα στο βίντεο της Ρενάτας και ο Αχιλλέας αναλαμβάνει δράση.

Ο Βλάσης αποφασίζει να ειδοποιήσει την αστυνομία και να δηλώσει εξαφάνιση, ενώ ο Λεωνίδας είναι απαρηγόρητος με τη φυγή της Φλωρέτας.

Η Φαίη δίνει πάτημα στον Μίμη να ξαναπλησιάσει την Μίκα, ενώ παράλληλα στέλνει στοιχεία στον Αντρέα για να ξαναθυμηθεί την παλιά του ζωή.

Η Ρενάτα περνά δύσκολες ώρες στα χέρια των απαγωγέων της, την ώρα που η Σύλβια αποφασίζει να βάλει φρένο στις προσπάθειες του Δαμιανού να εκμεταλλευτεί τον πατέρα τους.

 «Η επιστροφή»

Ο Πέτρος προσπαθεί να μάθει απ’ τον Ζερβό αν η Αθηνά έχει κάποια σχέση με την Λυδία. Θα συνεχίσει ο Ζερβός να την καλύπτει ή θα την ξεσκεπάσει;

Παράλληλα η Αθηνά συνεχίζει να ρίχνει σπόρους αμφιβολίας για το ποιόν του Πέτρου, στα κοντινά του πρόσωπα και ο Πέτρος φαίνεται πως αρχίζει να χάνει την μάχη, σε αντίθεση με τον Ορέστη που ολοένα κερδίζει έδαφος στην καρδιά των παιδιών του, αλλά και της Έλενας.

Η Δανάη και ο Παύλος συγκρούονται για το σκηνικό με το φιλί της Αθηνάς και του Πέτρου. Η Βίκυ θα βρεθεί αντιμέτωπη με την τρομακτική πιθανότητα να είναι η ίδια ένοχη για τις επιθέσεις.

Είναι η αλήθεια ή ένα ακόμα προϊόν της εύθραυστης ψυχικής της υγείας;

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Ο Ηλίας μαθαίνει ότι η Μαρίνα θα έρθει στον Πύργο να τον επισκεφτεί και παθαίνει πανικό. Προσπαθεί να διώξει την Καίτη από το σπίτι, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο.

Για να βοηθήσει τη Βέλη στο διάβασμα, ο Άγγελος ξαναφέρνει στο σπίτι την περιβόητη «Ποπάρα». Όμως εκείνη επιστρέφει με άγριες διαθέσεις…

Η βέρα της Ξένιας χάνεται, ψάχνουν και δεν την βρίσκουν. Την λύση την έχει ο Μπάμπης. Φανουρόπιτα. Μόνο που η Ξένια δεν πιστεύει σ΄ αυτά…

Η Βούλα φορτώνει στον Μηνά την ευθύνη να διαλέξει τον ή την κατάλληλη υπάλληλο για το μαγαζί. Εκείνος όμως κάνει μια επιλογή που δεν της αρέσει καθόλου…

«Μην ψαρώνεις»

Ο Διονύσης μετά την απόλυση του μπράβου του, θα αναζητήσει αντικαταστάτη και θα τον βρει στο πρόσωπο του Ζαγανιάρη, ξεκινώντας μια σειρά από νέες απίστευτες καταστάσεις.

Παράλληλα, ο χρόνος για να βρει η Σάντυ τα χρήματα της εγγύησης στενεύει επικίνδυνα, φέρνοντάς την πολύ κοντά στην ακύρωση της δουλειάς. Ο Μανώλης κι ο Διονύσης έτοιμοι να τη βοηθήσουν. Ποιος από τους δύο όμως θα προλάβει;

Η Ρόζα γνωρίζει άλλη μια ευαίσθητη πλευρά του Στέφανου, ενώ ο Κων/νος βρίσκεται μπροστά σε μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή του. Η Τάνια προετοιμάζει τον Λεωνίδα για να τον συστήσει στον κύκλο της ως το νέο της αγόρι. Ο Λεωνίδας, όμως, δεν έχει καταλάβει ακόμα τι πρέπει να αφήσει πίσω του για να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία της Τάνιας.

«Το Τατουάζ»

Ο Ορφέας παραφυλάει μέσα στη σχολή χορού της Άννας και είναι πιο κοντά από ποτέ στο να πραγματοποιήσει τα δολοφονικά του σχέδια. Ο ξαφνικός ερχομός της Νικόλ θα τον καθυστερήσει για λίγο, αλλά περιμένει με υπομονή τη στιγμή που θα βρει την Άννα μόνη για να τη σκοτώσει.

Ο πόνος της Αθηνάς και των γονιών του Νικόλα, είναι αξεπέραστος και όλοι προσπαθούν με όση δύναμη τους έχει απομείνει να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

Στο μεταξύ, η Τατιάνα επισκέπτεται τον Τόνυ στο κρατητήριο και η ντροπή του γι΄ αυτό που έχει συμβεί είναι μεγάλη. Η Τατιάνα, παρά τη σύγκρουση που γίνεται μέσα της, παραμένει στο πλευρό του, ενώ ο Σέκερης την προειδοποιεί πως η στάση της βλάπτει τη θέση της στην αστυνομία και την καριέρα της.

Ο Παύλος έχει πληγωθεί πολύ με την άρνηση της Ελένης να τον πάρει μαζί της στο Λονδίνο, ενώ ο Αλέξανδρος και η Αφροδίτη παίρνουν το μέρος της και τον βάζουν στη θέση του.

Στο μεταξύ, στα Μετέωρα, η Όλγα πάει απροειδοποίητα στο μαγαζί του Στέφανου και τον βρίσκει με τη Νικόλ, εκεί βγαίνει εκτός εαυτού από το θέαμα που αντικρίζει, δεν δίνει κανένα περιθώριο στον Στέφανο να της εξηγήσει, τα μαζεύει και φεύγει από το σπίτι.

Η αστυνομία είναι στα ίχνη του δολοφόνου του Νικόλα και η Αθηνά αδημονεί για την ώρα της σύλληψης. Η Μαργκώ ενημερώνεται για τη σύλληψη του Τόνυ κι αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια της Τατιάνας, αλλά η προσπάθειά της πέφτει στο κενό.

Η Ελένη ομολογεί στη Βέρα ότι θέλει να μείνει μόνιμα στο Λονδίνο κι εκείνη την φέρνει σε επαφή με τον Πέτρο για να της βρει δουλειά.

Η Ειρήνη χάνει τα μυαλά της με έναν νέο συνάδελφο! Η Άννα που ενημερώνεται για την κατάθλιψη της Αμαλίας, της ζητά να μην παραιτηθεί και να το παλέψει.

Ο Ορφέας, έξαλλος από την αποτυχημένη απόπειρα προς την Άννα, ξεσπά στο επόμενό του θύμα…

Η Όλγα φτάνει στην Αίγινα κι ανακοινώνει στην Άννα και τον Αλέξανδρο πως ο γάμος της με τον Στέφανο ακυρώνεται. Ο Τόνυ αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στην Τατιάνα.