Θεοφανία Παπαθωμά: «Γέννησα σχεδόν μόνη μου στο σπίτι»
Νέα

Θεοφανία Παπαθωμά: «Γέννησα σχεδόν μόνη μου στο σπίτι»

Θεοφανία Παπαθωμά: «Γέννησα σχεδόν μόνη μου στο σπίτι»

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην αποψινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», για την απόφασή της να γεννήσει στο σπίτι, αλλά και για τον χωρισμό της από τον Πασχάλη Τσαρούχα.

«Ο Πασχάλης Τσαρούχας εξέπληξε ακόμα και εμένα στο Your Face Sounds Familiar»

Η συμμετοχή του Πασχάλη Τσαρούχα στο Your Face Sounds Familiar δεν έμεινε ασχολίαστη. Η Θεοφανία Παπαθωμά δήλωσε ότι «την εξέπληξε» και σχολίασε την κριτική επιτροπή, καθώς τόνισε ότι συνήθως χρησιμοποιούν την ισχύ τους για να χλευάσουν κάτι ή κάποιον. Ευτυχώς, σημείωσε, αυτό δεν συμβαίνει στο show του ΑΝΤ1.

Η ίδια, βέβαια, τόνισε ότι θα γινόταν μέλος κριτικής επιτροπής αρκεί να μπορούσε με δίκαιο τρόπο να σχολιάσει το αντικείμενο.

Στη συνέχεια, μίλησε και για τον χωρισμό της από τον Πασχάλη Τσαρούχα. Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε ότι έμεναν στο ίδιο σπίτι, αλλά σε διάσταση, για τρία χρόνια. «Κάθε χωρισμός είναι ξεριζωμός, δεν είναι εύκολο όταν έχεις ένα παιδί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η γέννα στο σπίτι

Η Θεοφανία Παπαθωμά δεν δίστασε να μιλήσει και για το ότι έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Γρηγόρη Πετράκο, στο σπίτι.

«Ήμουν στο παιδικό δωμάτιο» ανέφερε η ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Καθάριζα και ξαφνικά με έπιασαν οι πόνοι. Γέννησα, όμως, την άλλη ημέρα και αφού κολύμπησα για μια ώρα. Στο σπίτι ήμουν με τη μητέρα μου, η οποία δεν ήξερε ότι εγώ θα γεννούσα στο σπίτι. Ο Γρηγόρης είχε τις αντιρρήσεις του». Επίσης, ο τραγουδιστής δεν ήταν παρών στη γέννα.

Χαρακτήρισε, δε, την εμπειρία ως «μοναδική», αλλά αποκάλυψε ότι η μαία έφτασε πέντε λεπτά πριν από τον τοκετό γιατί δεν μπορούσε να μπει στο σπίτι. Εκείνη και ο πατέρας του Γρηγόρη Πετράκου, που είναι παιδίατρος, εξέτασαν το νεογέννητο.