The Voice: Οι τηλεθεατές πήραν την απόφαση στα χέρια τους
Νέα

The Voice: Οι τηλεθεατές πήραν την απόφαση στα χέρια τους

The Voice: Οι τηλεθεατές πήραν την απόφαση στα χέρια τους

Τα πρώτα Cross Battles του The Voice για φέτος έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου. Σε κλήρωση που έγινε λίγο πριν το show, επελέγησαν οι παίκτες που θα διαγωνίζονταν ως ζευγάρια κι έτσι ξεκίνησε γι’ ακόμα μια χρονιά ο κύκλος των live του The Voice. Για πρώτη φορά φέτος, αντιμέτωποι στη σκηνή βρέθηκαν παίκτες από αντίπαλες ομάδες, ενώ εκείνος που έκρινε την τύχη τους, ήταν οι τηλεθεατές με την ψήφο τους.

Οι 9 τυχεροί που πήραν το εισιτήριο του Ημιτελικού μοιράστηκαν στα «ίσα» κι έτσι Έλενα Παπαρίζου (2 άτομα), Κωστής Μαραβέγιας (2 άτομα), Πάνος Μουζουράκης (2 άτομα) και Σάκης Ρουβάς (3 άτομα) γύρισαν ευτυχισμένοι σπίτι τους. Ας δούμε όμως, όσα ξεχώρισαν στο πρώτο Live της χρονιάς.

Η μεγαλύτερη διαφορά

Το πρώτο ζευγάρι που διαγωνίσθηκε ήταν ο Louis Παναγιώτου, από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, με τη Σόνια της ομάδας του Πάνου Μουζουράκη. Ο Κύπριος τραγουδιστής ερμήνευσε μοναδικά το Chandelier, ενώ η αντίπαλός του τραγούδησε εξίσου καλά το Once In The Street. Ωστόσο, αυτή η αρμονία μεταξύ τους δεν φάνηκε στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, μιας κι ο Louis Παναγιώτου προκρίθηκε στα ημιτελικά με το εντυπωσιακό 90%, έναντι 10% της Σόνιας.

Το πρώτο τηλε-ντέρμπι

Με διαφορά ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια που διαγωνίστηκαν στα Cross Battles ήταν η Μαρία Βασιλοπούλου από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια με την Δάφνη Γεωργαλή από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Τα δύο κορίτσια είχαν ξεχωρίσει η κάθε μία για το δικό της στυλ, από τα blind auditions μέχρι και τα knockouts, αφήνοντας πάντα ευχαριστημένους τους coaches τους. Στο πρώτο live του The Voice, η Μαρία Βασιλοπούλου ερμήνευσε το A Change Is Gonna Come, που παρά το γεγονός ότι δεν το είπε πρώτη, έμεινε στη μνήμη των περισσοτέρων με τη φωνή της Aretha Franklin, ενώ η Δάφνη Γεωργαλή είπε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια της Μαρινέλλας, το «Ποτέ Μη Χαθείς Απ’τη Ζωή Μου». Ήταν κι οι δυο τους τόσο καλές, που η διαφορά κρίθηκε στον πόντο. Κυριολεκτικά. Η Μαρία Βασιλοπούλου προκρίθηκε έναντι της Δάφνης Γεωργαλή με 51% έναντι 49%.

Ο καλύτερος της βραδιάς

Για άλλη μια φορά, τις εντυπώσεις έκλεψε ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης, πάντα ετοιμόλογος και σε θέση να καλύψει τα όποια αμήχανα κενά μπορεί να υπάρξουν στη διάρκεια μιας 4ωρης ζωντανής εκπομπής. Ωστόσο, αυτή τη φορά έκανε και το show του.

Ο Πάνος Μουζουράκης εμφανίστηκε στο πλατό με ένα μακρύ γούνινο παλτό κρεμασμένο στην πλάτη της καρέκλας του, που θύμιζε τον Iron Throne του Game Of Thrones, καθ’ όλη τη διάρκεια του show. Προς το τέλος λοιπόν της βραδιάς, ο παρουσιαστής δεν «άντεξε», το φόρεσε στους ώμους, κρατήθηκε κι από ένα μπαστούνι και βγήκε στη σκηνή ως άλλος Γιώργος Μαζωνάκης στο Gucci Φόρεμα.

https://www.facebook.com/TheVoiceofGreece/videos/198316581049677/

Λίγο πριν την ανακοίνωση του τελευταίου αποτελέσματος, ήρθε και το σχόλιο του Γιώργου Καπουτζίδη. Ο παρουσιαστής εξεπλάγην από την μικρή διάρκεια του Live, καθώς πρώτη φορά τελειώνουν τόσο νωρίς σε σχέση τις περασμένες σεζόν. Όπως είπε με χιούμορ, δεν ήξερε τι θα κάνει στη συνέχεια της βραδιάς.