The Final Four: Αυτό είναι το νέο μουσικό talent show του ANT1
Νέα

The Final Four: Αυτό είναι το νέο μουσικό talent show του ANT1

The Final Four: Αυτό είναι το νέο μουσικό talent show του ANT1

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί καταστρώνουν τα σχέδιά τους για την επόμενη σεζόν και ο ANT1, που έχει καθιερώσει τα μουσικά talent shows, φέρνει στην Ελλάδα το πρωτότυπο και αντισυμβατικό project του The Final Four.

Αρχίζοντας από τον τελικό, το The Final Four μετρά  ήδη αντίστροφα για την ανάδειξη του νικητή. Τέσσερις αποφασισμένοι και ανταγωνιστικοί διαγωνιζόμενοι ετοιμάζονται να παλέψουν για να υπερασπιστούν και να κρατήσουν τη θέση τους στη μεγαλύτερη μουσική μάχη.

Απέναντί τους θα βρεθούν πολλοί ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι θα προσπαθήσουν τραγουδώντας να τους… εκθρονίσουν και να πάρουν τη θέση τους στο stage του The Final Four.

Κάθε επεισόδιο θα είναι και ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη ενώ, κάθε εβδομάδα θα κρύβει και μία ανατροπή. Ποιος θα καταφέρει να είναι ο ένας από τους The Final Four που θα φτάσει μέχρι τη νίκη και τελικά να κερδίσει ένα συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία αλλά και 50.000 ευρώ;

Το The Final Four έχει προβληθεί σε ΗΠΑ, Βραζιλία, Περού, Ρωσία, Λιθουανία, Ρουμανία, Καζακστάν και Ισραήλ σημειώνοντας επιδόσεις – ρεκόρ στους πίνακες τηλεθέασης, ενώ αναμένεται να προβληθεί και στην Ισπανία.

Ποιος θα κρατηθεί στη θέση του μέχρι τέλους;

Δείτε το trailer