The Big Bang Theory: Τι θα δούμε στα 2 πρώτα επεισόδια του τελευταίου κύκλου;
Νέα

The Big Bang Theory: Τι θα δούμε στα 2 πρώτα επεισόδια του τελευταίου κύκλου;

The Big Bang Theory: Τι θα δούμε στα 2 πρώτα επεισόδια του τελευταίου κύκλου;

Αυτή την Κυριακή (24/2) το ραντεβού των τηλεθεατών είναι στις 16:50 για την πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου του The Big Bang Theory στο Star.

Μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών, η μακροβιότερη multi camera κωμική σειρά στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης, με 279 επεισόδια μπαίνει στη 12η και τελευταία σεζόν της.

Τα ολοκαίνουρια επεισόδια που στην Αμερική προβάλλονται από τις 24 Σεπτεμβρίου έρχονται στους δέκτες μας από το Star κάθε Κυριακή.

Με τον 12ο κύκλο θα γραφτεί και το φινάλε της θρυλικής, πλέον, κωμικής σειράς, που γνώρισε παγκόσμια επιτυχία και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2019, με το Star να μεταδίδει τα επεισόδια του νέου κύκλου παράλληλα με τις ΗΠΑ.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του 12ου κύκλου;

Λέοναρντ και Σέλντον, Χάουαρντ και Ρατζ μαζί με τις κυρίες Πένι, Έιμι και Μπερναντέτ αποτελούν μια παρέα αντικοινωνικών και ιδιοφυών επιστημόνων (με εξαίρεση την Πένι που είναι σερβιτόρα) που έφεραν τα πάνω κάτω στο τηλεοπτικό τοπίο με τις ατάκες και τις ιδιοτροπίες τους.

Ο Σέλντον και η Έιμι αναρωτιούνται για το δώρο του Λέοναρντ και της Πένι (Photo: Michael Yarish/CBS ©2018 CBS Broadcasting, Inc)

Στα δύο πρώτα επεισόδια του 12ου κύκλου, μετά τον γάμο τους, ο Σέλντον και η Έιμι απολαμβάνουν με τον δικό τους τρόπο το ταξίδι του μέλιτος. Η Πένι και ο Λέοναρντ ανακαλύπτουν με τρόμο ότι είναι άβολα παρόμοιοι με τους γονείς της Έιμι. Εν τω μεταξύ, ο Ρατζ προσβάλλει τον αστροφυσικό Νιλ Ντεγκράς Τάισον και ξεκινά έναν «πόλεμο» σχολίων στο Twitter…

Ο Σέλντον και η Έιμι  αγωνιούν για το τι «τέλειο δώρο» τους έφεραν για το γάμο τους ο Λέοναρντ και η Πένι. Εν τω μεταξύ, ο Ρατζ αποφασίζει ότι θέλει να νοικοκυρευτεί επιτέλους και ζητάει από τον πατέρα του να αναλάβει εκείνος την υπόθεση του γάμου του και την εύρεση της μελλοντικής του συζύγου…

Γκεστ σταρ ο αστροφυσικός Νιλ Ντεγκράς Τάισον και η βραβευμένη με Oscar, Κάθι Μπέιτς.