The 2night Show: Δεν άφησε τίποτα όρθιο ο Νίκος Μουτσινάς
Νέα

The 2night Show: Δεν άφησε τίποτα όρθιο ο Νίκος Μουτσινάς

The 2night Show: Δεν άφησε τίποτα όρθιο ο Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς πήγε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και η συνέντευξή του μόνο ήρεμη και βατή δεν ήταν! Οι δύο παλιοί συμπαρουσιαστές δεν άφησαν τίποτα όρθιο και ειδικά ο Νίκος που κυριολεκτικά πήρε την εκπομπή πάνω του.

Η πλάκα στην Κατερίνα Καινούργιου

Αρχικά ο Νίκος έπρεπε να περάσει από τις “Μύγες” που φυσικά τον προκάλεσαν. Τι του ζήτησαν; Να πάρει την Κατερίνα Καινούργιου και να προσποιηθεί τον μεθυσμένο, όπερ και εγένετο! Και μάλιστα την έπεισε!

Η καλεσμένη-έκπληξη και η στολή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης αρχικά υποδέχτηκε τον Νίκο με μουσική όμως κάποια στιγμή ζήτησε να φύγει από το πλατό και άφησε μόνο του τον Νίκο. Εκείνος δεν έχασε ευκαιρία και προκάλεσε την γυναικεία μπάντα του σόου να πάνε καλεσμένες στο “Για την παρέα”.

Και τότε εμφανίστηκε ο Γρηγόρης φορώντας τη περιώνυμη πλέον στολή της Κατερίνας Καινούργιου!

Ο Νίκος δεν πίστευε στα μάτια του και του ζήτησε να πάει να αλλάξει για να κάνουν τη συνέντευξη!

Αλλά και η συνέχεια ήταν εξίσου ανατρεπτική. Ξαφνικά στο πλατό εισέβαλε ένα μεταμφιεσμένο ελεφαντάκι που ο Νίκος έπρεπε να μαντέψει ποιος κρυβόταν από κάτω. Για κάθε άκυρη μαντεψιά έπρεπε να τρώει τυρί καμαμπέρ. Ο Νίκος μάντεψε αλλά ο Γρηγόρης “έκλεψε” καθώς κάτω από τη στολή κρυβόταν η αγαπημένη φίλη του Νίκου, Ζέτα Μακρυπούλια.