Θα πει η Μαρίνα την αλήθεια στη Λίλιαν; Καίτη και Ηλίας παρασύρονται, η Άννα ξεσπά στη Δανάη και ο Ορφέας είναι ελεύθερος
Νέα

Θα πει η Μαρίνα την αλήθεια στη Λίλιαν; Καίτη και Ηλίας παρασύρονται, η Άννα ξεσπά στη Δανάη και ο Ορφέας είναι ελεύθερος

Θα πει η Μαρίνα την αλήθεια στη Λίλιαν; Καίτη και Ηλίας παρασύρονται, η Άννα ξεσπά στη Δανάη και ο Ορφέας είναι ελεύθερος

Εξελίξεις στις αποψινές ελληνικές σειρές. “Το Τατουάζ” προβάλλεται με διπλό επεισόδιο ενώ πολύ “ερωτική” θα είναι η “Μουρμούρα”!

“Γυναίκα χωρίς όνομα”

Ο Κωστής αιφνιδιάζεται όταν συναντά τυχαία την Μαρίνα με τον Μιχάλη στο σπίτι της Λίλιαν να υποκρίνονται το άτεκνο ζευγάρι. Η Λίλιαν παίρνει προσωπικά το θέμα τους και ζητά από τον Σταύρο να τους βοηθήσει να αποκτήσουν παιδί.

Ο Σταύρος, θυμωμένος με την απόφαση της Ρένας να χωρίσουν, σκέφτεται να φύγει από την Αθήνα. Η Κάτια δεν μπορεί να δεχτεί την ήττα της από την Μαρίνα. Σκέφτεται να αποκαλύψει στην Λίλιαν την αλήθεια, ώστε να την πείσει να πάρει την Ελπίδα και να εξαφανιστεί απ’ τη ζωή της Μαρίνας.

Παράλληλα, η Ρία δέχεται επίθεση κι απ’ τα δύο παιδιά της για τη σχέση της με τον Δημήτρη. Με πολλές ενοχές αλλά και στεναχώρια, αποφασίζει να διακόψει μαζί του και του το λέει.

Ο Φώτης προσπαθεί να πείσει την Μαρίνα να πει την αλήθεια στην Λίλιαν, ενώ η Μάρθα είναι αντίθετη σ’ αυτό. Η Μαρίνα διστάζει. Επισκέπτεται ξανά το σπίτι της Λίλιαν και του Σταύρου κι εκεί συναντά την Ελπίδα.

“Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”

Ο Ηλίας και η Καίτη ολοκληρώνουν επιτέλους τη σχέση τους, νηφάλιοι αυτή τη φορά. Μόνο που ο ενθουσιασμός θα τους παρασύρει και θα ξεχάσουν να σταματήσουν.

Η Βέλη επιστρέφει στο παλιό της φροντιστήριο αγωνιώντας για την αντίδραση των δεκαεφτάχρονων συμμαθητών της. Και εκείνοι κάνουν ό,τι χειρότερο… τη λένε «κυρία»!

Ο Μηνάς, αναλαμβάνει να διορθώσει ένα πρόσφατο λάθος της Βούλας, χωρίς να της το πει. Και η έκπληξη που της ετοιμάζει, είναι μεγάλη…

Η πρόταση να αναλάβει η Ξένια το ιδιωτικό σχολείο στην Αθήνα εκκρεμεί και πρέπει να αποφασίσει αν θα αφήσει ή όχι τη Θεσσαλονίκη. Η διαμάχη με τον  Μπάμπη είναι έντονη και η Ξένια παίρνει μια απόφαση που τον θα τον ξαφνιάσει…

“H Επιστροφή”

Η Αθηνά σοκαρισμένη ακόμα από την αποκάλυψη για το παιδί που έφερε στον κόσμο η Λυδία, προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει το στόχο της.  Ο Ορέστης από την άλλη για τους δικούς του λόγους ενθουσιάζεται με το ενδεχόμενο να βρεθεί το «άλλο» παιδί του Λειβαδά.

Ο Νίκος προβληματίζεται με την επιστροφή της Νατάλια αντιθέτως η συνεργασία της Λίλας με το Χάρη πάει όλο και καλύτερα.

Ένα φοβερό ξέσπασμα της Άννας στη Δανάη φέρνει αμηχανία και υποψίες σε όλους.

Στο μεταξύ η Ηρώ αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα το δικό της μυστικό κι ο Πέτρος που ακόμα δεν έχει συγχωρήσει την Έλενα για το φιλί με τον Ορέστη κάνει μία τρομερή ανακάλυψη. Συνδέει το παρελθόν του σερβιτόρου με ένα άτομο από το περιβάλλον των Κορωναίων που έχει κάθε λόγο να ζητάει εκδίκηση!

“Το Τατουάζ” (διπλό επεισόδιο)

Η Άννα προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Αλέξανδρο, αλλά αυτός είναι ανένδοτος. Ο Στέφανος και η Όλγα προσπαθούν να εξομαλύνουν το κλίμα μεταξύ τους, αλλά ούτε ο Αλέξανδρος ούτε η Άννα μιλούν ανοιχτά για την αιτία του χωρισμού τους. Ο Αντώνης συμφωνεί να βοηθήσει τον Ορφέα να αποδράσει και καταστρώνουν το σχέδιο διαφυγής. Η Μαργκώ υποψιάζεται πως η Νικόλ δεν είναι άρρωστη και φοβάται μήπως το έβαλε στα πόδια.

Την ίδια ώρα, η Άννα έρχεται σε οριστική ρήξη τόσο με τον Τόνυ όσο και με την Νικόλ και τους ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να έχει πια καμιά επαφή μαζί τους. Ο Παύλος και η Μάρθα προχωρούν τη διαδικασία διαζυγίου, αλλά η Μάρθα δεν δείχνει να το χαίρεται και πολύ. Ο Αλέξανδρος και η Άννα γυρνούν στην Αίγινα, αλλά ο Αλέξανδρος ζητά διαζύγιο, παίρνει μια βαλίτσα και φεύγει από το σπίτι, αφήνοντας την Άννα στην απόλυτη απελπισία..

Ο Αλέξανδρος επιστρέφει στο πατρικό του, δεν δίνει καμία εξήγηση για τον χωρισμό του με την Άννα κι απλά ανακοινώνει στην οικογένειά του ότι παίρνει διαζύγιο. Η Άννα βρίσκει παρηγοριά στην Αμαλία, καθώς είναι η μόνη που μπορεί να της εκμυστηρευτεί τι πραγματικά έγινε.

Η Αμαλία που την ακούει να σπαράζει, τρέχει κοντά της. Ο Παύλος θορυβημένος από τη σοβαρότητα της κατάστασης, ειδοποιεί τον Θεοχάρη ότι τα παιδιά τους χωρίζουν. Ο Θεοχάρης πιέζει την Άννα για απαντήσεις, αλλά εκείνη δεν του λέει τίποτα για τα αίτια του χωρισμού.

Ο Αλέξανδρος καταθέτει στην Τατιάνα όλα όσα έμαθε από την Άννα, αλλά εκείνη τον συμβουλεύει να κρατήσει το στόμα του κλειστό μιας και η αστυνομία έχει γνώση για το εμπόριο των όπλων.  Ο Ορφέας ολοκληρώνει το σχέδιό του και γεύεται και πάλι την ελευθερία..