Τάμτα: «Γίνεται “πόλεμος” στη Γεωργία για την ψηφοφορία της επιτροπής»
Νέα

Τάμτα: «Γίνεται “πόλεμος” στη Γεωργία για την ψηφοφορία της επιτροπής»

Τάμτα: «Γίνεται “πόλεμος” στη Γεωργία για την ψηφοφορία της επιτροπής»

Με την 15η θέση στον τελικό της Eurovision επέστρεψε στην Ελλάδα η Τάμτα, η οποία εμφανίστηκε ευχαριστημένη από την απόδοση της και μίλησε για την πατρίδα της Γεωργία και τους ψήφους που της έδωσε η επιτροπή.

«Δεν έχω αισθανθεί ποτέ καλύτερα στην πορεία της καριέρας μου. Δεν ήταν αγχωτική εβδομάδα, για έναν μαγικό λόγο και με έναν μαγικό τρόπο όταν βγήκα στη σκηνή ήταν όλα υπέροχα. Σκεφτόμουν τι ωραία που είναι. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική», δήλωσε η τραγουδίστρια και συνέχισε:

«Η μόνη ταλαιπωρία που είχα ήταν ότι επειδή ήμουν πρώτη έπρεπε να ξυπνάω στις 4 το πρωί για να είμαι εκεί 7μιση και όπως καταλαβαίνετε αυτό ήταν σκότωμα».

Σχετικά με τα παράπονα που είχε στις πρόβες: «Βγάλαμε το αποτέλεσμα που ζητούσαμε, με πολύ υπομονή και πολύ επιμονή. Στο τέλος ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι. Δεν πιστεύω ότι είμαι αδικημένη ή είμαι η μόνη αδικημένη. Συμβαίνουν αυτά, μπορεί άλλη χρονιά να είχα καλύτερη τύχη».

Όσον αφορά στην πατρίδα της τη Γεωργία και την  επιτροπή που της έδωσε μόνο 6 βαθμούς, η Τάμτα είπε: «Δεν θέλω να απολογηθώ ή να δικαιολογήσω κάποιον. Σημασία έχει ότι ποτέ δεν αμφισβήτησα τον λαό. Τώρα ποιοι ήταν εκείνοι οι άνθρωποι και γιατί το έκαναν πραγματικά δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω πολύ καλά είναι ότι γίνεται “πόλεμος” στη Γεωργία για το συγκεκριμένο θέμα. Προφανώς μου φάνηκε κάπως κι εμένα».