Survivor 3: Θα δούμε τελικά τον Γιώργο Λιανό στον Άγιο Δομίνικο;
Νέα

Survivor 3: Θα δούμε τελικά τον Γιώργο Λιανό στον Άγιο Δομίνικο;

Survivor 3: Θα δούμε τελικά τον Γιώργο Λιανό στον Άγιο Δομίνικο;

Επιστρέφει το Survivor 3 με τη νέα χρονιά και πολλά ακούγονται για τους παίκτες, αλλά και τους ανθρώπους που θα βρεθούν στην παρουσίαση του reality. Προφανώς και θα δούμε πάλι τον Σάκη Τανιμανίδη ως κεντρικό παρουσιαστή. Ωστόσο, πολλά γράφτηκαν τελευταία, για τη θέση του συμπαρουσιαστή και αν τελικά σε αυτή θα δούμε και πάλι τον Γιώργο Λιανό.

Λιανός: “Δεν έχω καμία ενημέρωση από τον ΣΚΑΙ”

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» λέγοντας πως δε γνωρίζει ακόμα τίποτα, καθότι και την περσινή σεζόν ενημερώθηκε τελευταία στιγμή.

«Δεν έχω κάποια ενημέρωση για το Survivor. Και αυτά πάντα συνήθως συμβαίνουν τελευταία στιγμή. Και πέρυσι κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο και σε δύο μέρες έφυγα. Ξέρω ότι είναι στα σχέδια να γίνει κανονικά το πρότζεκτ και αυτό πάλι όχι με απόλυτη βεβαιότητα» είπε και πρόσθεσε: «Το αν θα πάω εγώ εκεί είναι μια απόφαση η οποία φαντάζομαι θα παρθεί τελευταία στιγμή. Δεν έχω καμία ενημέρωση από τον ΣΚΑΙ αν θα αξιοποιηθώ κάπου, σε κάποιο πρότζεκτ. Ειλικρινά δεν ξέρω για το Survivor».

Τανιμανίδης: «Θα πάω αγκαζέ με τον Λιανό στο Survivor»

Αμέσως μετά το βίντεο μετά τις δηλώσεις Λιανού στην εκπομπή, τον λόγο πήρε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος ισχυρίστηκε πως μίλησε με τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο παρουσιαστής του δήλωσε λοιπόν πως στο Survivor θα παρουσιάζει μαζί με τον Γιώργο Λιανό. «Τέλη Γενάρη πάνε, αρχές Φλεβάρη βγαίνουν αέρα. […] Χθες το βράδυ μίλησα με τον Σάκη και μου είπε ότι “θα πάω αγκαζέ με τον Λιανό στο Survivor”.  Άκου Γιώργο, αγκαζέ με σένα, μου είπε ο Σάκης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.