“Στην Υγειά Μας”: Αλλάζει μέρα η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου
Νέα

“Στην Υγειά Μας”: Αλλάζει μέρα η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

“Στην Υγειά Μας”: Αλλάζει μέρα η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Σε νέα μέρα θα προβάλλεται από τον ερχόμενο μήνα η εκπομπή “Στην Υγειά Μας ρε παιδιά”. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΚΑΙ προχωρά σε διαρθρωτικές αλλαγές στον προγραμματισμό του, αφού θέλει να στήσει με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή του Survivor. Ο τρίτος κύκλος του reality επιβίωσης θα περιλαμβάνει όπως γνωρίζουμε μία ομάδα από ελληνικής πλευράς. Κι αυτό γιατί πρόκειται να δούμε μια μάχη ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία σε αυτή την τρίτη σεζόν.

Έτσι, η μουσική εκπομπή με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο θα προβάλλεται Παρασκευή. Για την ακρίβεια, όπως όλα δείχνουν, το “Στην Υγειά Μας” θα αλλάξει μέρα για πρώτη φορά στις 7 Φλεβάρη. Με δεδομένη την πρεμιέρα του Survivor στις 3 του μήνα, ημέρα Κυριακή, αλλά και τον μεγάλο τελικό του My Style Rocks δυο μέρες νωρίτερα (Παρασκευή 1 Φλεβάρη), οι αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού αναμένονται την πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη. Παραμένει ωστόσο ένα ερώτημα, σε ποια μέρα και ώρα θα επιλέξει ο ΣΚΑΙ να προβάλλει το GALA του Power Of Love.

Οι συμμετέχοντες του Survivor

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν 40 υποψήφιοι συναντήθηκαν λίγο πριν τα Χριστούγεννα, στον «στίβο μάχης» των προκριματικών για το Survivor 3. Πρόκειται για τους πιο ισχυρούς που είχαν καταφέρει να προκριθούν στην τελική φάση ώστε να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο.

Το ενδιαφέρον ήταν ότι ανάμεσα σε εκείνους που είχαν περάσει στην τελική φάση ήταν τέσσερις άντρες του περσινού Power of Love. Πρόκειται για τον σύντροφο της Άννας Λορένη, Παναγιώτη Θεόφιλο, τον νικητή του παιχνιδιού, Πάνο Ζάρλα, τον κρητικό Μιχάλη Κάββαλο και τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί.

Τις προηγούμενες μέρες ακούστηκαν επίσης για την ελληνική ομάδα το όνομα της Μέγκι Ντρίο που γνωρίσαμε στο GNTM – η ίδια παραδέχτηκε πως έχει δεχτεί πρόταση – αλλά και εκείνο του παλαίμαχου πια ποδοσφαιριστή Τζιμπρίλ Σισέ.