Στέλλα Μιζεράκη: Τι δώρο έκανε στον εαυτό της με τα χρήματα του Power of Love;

Στέλλα Μιζεράκη: Τι δώρο έκανε στον εαυτό της με τα χρήματα του Power of Love;


ZNEWS Team

«Με τη μητέρα του Πάνου μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα»

Στην κάμερα του «Καλοκαίρι #not» μίλησε η Στέλλα Μιζεράκη.

Η πρώην παίκτρια του Power of Love μίλησε για το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον!

Όπως είπε κάνει μαθήματα τηλεπαρουσίασης ενώ έχει δεχτεί και προτάσεις από την τηλεόραση για να δεχτεί όμως πρέπει να είναι κάτι στα «μέτρα της».

Παραδέχτηκε ότι το παιχνίδι «Σκάσε και κολύμπα» που παρουσίασε με τον Πάνο Ζάρλα αμέσως μετά τη νίκη τους στο Power of Love θα ήταν καλύτερο αν ήταν προετοιμασμένοι αλλά δεν μετανιώνει για τίποτα, ούτε για το Power of Love που χαρακτήρισε «πολύ όμορφη εμπειρία».

«Οι γυναίκες είναι όλες φίλες μου» είπε η Στέλλα μιλώντας για τη στήριξη του κόσμου όταν βγήκε εκτός παιχνιδιού.

Αναφέρθηκε όμως και στο έπαθλο του παιχνιδιού και πώς αξιοποίησε τα χρήματα αυτά.

«Έκανα αισθητική επέμβαση στο στήθος μου, φαίνεται και από τις φωτογραφίες» εξήγησε και τόνισε «Δικαίωμά μας είναι».

View this post on Instagram

Ο άνεμος της καρδιας και της θέλησης σου θα σε οδηγήσει προς την σωστή κατεύθυνση ❤️ #siswimsuit #photo #shoot #shooting #photoshooting #photooftheday #yacht #sea #sealovers #summer #in #greece #woman #style #blonde #girls #fashionistas #fashion #girlsdoitbetter #summertime #summermood #summer2019

A post shared by stella mizeraki Official 💎💎 (@stellamizeraki) on

Μίλησε όμως και για τον ίδιο τον Πάνο και τη σχέση που έχει με τη μητέρα του μετά τον θάνατό του.  Αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε όσα γράφονται εναντίον της.

«Κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις όπως αυτό το άσχημο γεγονός που συνέβη με τον χαμό του Πάνου που στεναχώρησε και εμένα και τη μητέρα του. Είναι ψέματα όλα αυτά. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση, μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα, έχουμε συχνή επικοινωνία και πραγματικά με έχει στηρίξει όπως κι εγώ προσπαθώ να τη στηρίξω σε αυτό το άσχημο περιστατικό που έχουμε βιώσει», είπε.