Σταμάτης Γονίδης: «Άκουσα τη φωνή του Χριστού στον ύπνο μου»
Νέα

Σταμάτης Γονίδης: «Άκουσα τη φωνή του Χριστού στον ύπνο μου»

Σταμάτης Γονίδης: «Άκουσα τη φωνή του Χριστού στον ύπνο μου»

Ο Σταμάτης Γονίδης βρέθηκε, σήμερα, στην εκπομπή «Όλα Λάθος» και μίλησε για τα εγγόνια του, αλλά ακόμα και για τις πολιτικές εξελίξεις ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Επίσης, αναφέρθηκε και σε μεταφυσικές εμπειρίες που είχε.

Αρχικά, ο Σταμάτης Γονίδης, με αφορμή την κυκλοφορία του καινούργιου του τραγουδιού με τίτλο «Ψηφίζω αγάπη», εξέφρασε την πολιτική του άποψη, λέγοντας: «Ο Έλληνας ξεχνάει εύκολα. Δεν φταίμε εμείς, αλλά όλοι εκείνοι που μας λένε τα ‘θα’ κατά καιρούς. Φταίμε στις επιλογές μας γιατί είχαμε μάθει στο ρουσφέτι». Επίσης, τόνισε ότι «οι Έλληνες ζούσαμε με δανεικά».

Ως προς τα εγγόνια του, ο τραγουδιστής σχολίασε: «Είναι τόση η αγνότητά τους που, θες-δεν θες, είσαι συνέχεια με το χαμόγελο. Παίζεις μαζί τους. (…) Παίρνω τρομερή ενέργεια από τα εγγόνια μου».

«Σεβασμός στον μ…»

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε και για τον Χριστιανισμό, λέγοντας: «Δεν έχουμε θρησκεία, έχουμε πίστη. Δεν είμαι στη φάση του πιστεύω, αλλά του γνωρίζω». Ο ίδιος εκμυστηρεύθηκε ότι άκουσε τη φωνή του Χριστού και -όπως υποστήριξε- Εκείνος τού ανέφερε: «Δεν θέλω κανένας να σηκώσει τον Σταυρό μου, αλλά θέλω αγάπη και ειλικρίνεια».

Ο τραγουδιστής, βέβαια, σχολίασε και τις διαπροσωπικές σχέσεις, υποστηρίζοντας: «Όταν λες την αλήθεια, στην αρχή θα φας πέτρες, μετά θα δικαιωθείς». Στη συνέχεια, είπε πως η ειλικρίνεια έχει και το όριό της, αλλά επισήμανε πως όταν δύο τσακώνονται, φταίει ο πιο έξυπνος και έκλεισε την τοποθέτησή του, λέγοντας: «Σεβασμός στον μ…!».