Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Με τον Θέμη σοβαρή κρίση δεν περάσαμε ποτέ”
Νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Με τον Θέμη σοβαρή κρίση δεν περάσαμε ποτέ”

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Με τον Θέμη σοβαρή κρίση δεν περάσαμε ποτέ”

Στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Η αλήθεια είναι πως βρισκόμαστε σε ένα καλοκαίρι αναπροσαρμογών στον Alpha. Ωστόσο, φέτος η εκπομπή θα είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ. Όχι τόσο σε επίπεδο συνεργατών, αλλά σε επίπεδο θεματολογίας, περιεχομένου και ενοτήτων. Έχουμε χτίσει μια δυνατή ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Εμπιστεύομαι τους συνεργάτες μου. Από την άλλη, ανυπομονώ για το ραντεβού μας με τους τηλεθεατές”, είπε.

“Ως άνθρωπος, έχω μια λογική που ακολουθώ όσα χρόνια βρίσκομαι σε αυτό τον χώρο: Σέβομαι τους πάντες, αλλά δεν φοβάμαι κανέναν. Ο καθένας κάνει το καλύτερο που μπορεί και απευθύνεται στον κόσμο που θέλει. Πιστεύω πως υπάρχει χώρος για όλους. Μακάρι να πηγαίνουν όλοι καλά και εμείς λίγο καλύτερα», δηλώνει για τη νέα σεζόν.

Οι άγνωστες τηλεοπτικές προτάσεις

Eδώ και 5 χρόνια που παρουσιάζει την εκπομπή της έχουν γίνει διάφορες προτάσεις από τον σταθμό για αλλαγή ώρας του Happy Day, ενώ έχουν γίνει διάφορες συζητήσεις ακόμη και για άλλου είδους εκπομπή.

«Πριν από δυο χρόνια, μου είχαν προτείνει από το κανάλι να πάει η εκπομπή στη ζώνη 10-1, αλλά τότε δεν ένιωσα έτοιμη να το κάνω, με την έννοια πως δεν ήθελα να αφήσω το πιο πρωινό ραντεβού που είχαμε χτίσει με τους τηλεθεατές. Μάλιστα, εκείνη τη χρονιά η εκπομπή είχε κλείσει με έναν μέσο όρο 25% και πραγματικά δεν ήθελα να διακινδυνεύσω να αλλάξω ώρα. Όταν έχω κάτι που με καλύπτει, το αγαπάω και περνάω καλά, το θέλω στη ζωή μου».

Όπως αποκάλυψε της έχει γίνει πρόταση και για βραδινή εκπομπή.

 “Πριν από τρία χρόνια, είχαμε κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον σταθμό για να παρουσιάσω και μια βραδινή εκπομπή με συνεντεύξεις. Αυτές, όμως, οι κουβέντες δεν προχώρησαν, διότι το Happy Day είχε πολλές απαιτήσεις και τη δεδομένη περίοδο δεν ήθελα να συνδυάσω πολλά πράγματα μαζί. Το Happy Day έχει τα πάντα: Είναι ζωντανό, έχει πλούσιες εναλλαγές στη θεματολογία του και κάθε μέρα είναι διαφορετικό. Οπότε, εκ των πραγμάτων, δεν είναι και εύκολο να το βαρεθείς».

Η πιο σημαντική της χρονιά

«Νιώθω πολύ έτοιμη για τη νέα σεζόν και ανυπομονώ να επιστρέψω σε αυτό το γνώριμο ραντεβού με τους τηλεθεατές. Φέτος, η εκπομπή θα ξεκινάει στις 8.00 το πρωί και θα τελειώνει στις 10.30. Για μένα είναι μια σημαντική χρονιά, διότι είναι μια χρονιά στην οποία λήγει το συμβόλαιό μου. Θέλω να διατηρήσω τα κεκτημένα του Happy Day και, αν μπορώ, να ανεβάσω τον πήχη ακόμα ψηλότερα. Η τηλεόραση δεν είναι αυτοσκοπός. Θα παραμείνω σε αυτή τη δουλειά όσο κάνω πράγματα που θα αρέσουν σε εμένα, στον κόσμο και θα πηγαίνουν καλά”, δηλώνει.

“Είμαι καψούρα με τον άντρα μου”

«Η σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός που πρέπει πάντα να δουλεύεται. Με πετυχαίνεις σε μια εξαιρετική φάση, διότι πάντα το καλοκαίρι έχουμε χρόνο για εμάς τους δυο. Δεν είναι τυχαίο ότι συνήθως μετά το καλοκαίρι έχουμε και ένα παιδί» εξομολογείτε στο People για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

«Τα καλοκαίρια, εκτός από τις οικογενειακές μας διακοπές, χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε πολύ ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Κακά τα ψέματα, στην καθημερινότητα, πέρα από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχουμε, η κούραση είναι μεγάλη. Κατά τις 10.00 το βράδυ, όταν τα παιδιά έχουν πια κοιμηθεί, είμαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Νυστάζω. Από την άλλη, ο Θέμης πολύ συχνά αργεί να γυρίσει, με αποτέλεσμα να έρθει και να με βρει κοιμισμένη. Οπότε περιμένουμε τα Σαββατοκύριακα, προκειμένου να χορτάσουμε την οικογένειά μας και ο ένας τον άλλο. Επίσης, με τον Θέμη πάντα προσπαθούμε να βρίσκουμε ευκαιρίες να κάνουμε μικρά πράγματα και οι δυο μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα ζευγάρι» λέει με ειλικρίνεια.

«Σοβαρή κρίση δεν περάσαμε ποτέ. Είμαστε δυο άνθρωποι πολύ συνειδητοποιημένοι για το τι νιώθουμε ο ένας για τον άλλο. Έχουμε δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και ποτέ δεν έχουμε αφήσει τα πράγματα να φτάσουν στα άκρα. Επίσης, ποτέ δεν έχει δώσει ο ένας δικαίωμα στον άλλο για να νιώσει ανασφαλής. Σαφώς και έχουμε περάσει διακυμάνσεις, όπως τα περισσότερα ζευγάρια, αλλά μέχρι εκεί. Ο παπάς που μας πάντρεψε μας είχε πει πως ό,τι κι αν συμβεί, όταν έρθει η στιγμή να ξαπλώσουμε στο κρεβάτι, να κοιμόμαστε αγκαλιά ώστε να μην αφήνουμε τις οποιεσδήποτε διαφωνίες που έχουμε να διαταράξουν την ουσιαστική πορεία της σχέσης και της οικογένειάς μας. Αυτό είναι κάτι που προσπαθούμε να το κάνουμε και οι δυο» ξεκαθαρίζει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός

«Είμαι καψούρα με τον άντρα μου! Και το να το δείχνεις αυτό στον άνθρωπό σου είναι ένα στοιχείο που σε βοηθάει να κρατήσεις τη σχέση σου ζωντανή. Επίσης, είμαι και πολύ κοκέτα με τον εαυτό μου και μου αρέσει όταν ο Θέμης παρατηρεί αυτά που φοράω. Και αν δεν το παρατηρήσει, θα του κάνω νάζια» δηλώνει.

“Ήθελα να δημιουργήσω οικογένεια”

«Ήμουν από τις γυναίκες που ήθελαν να δημιουργήσουν οικογένεια και να κάνουν παιδιά, ειδικά μετά τα 28 μου. Δεν ήξερα, όμως, ότι θα με ευλογήσει ο Θεός με τρία παιδιά. Δεν ήμουν σίγουρη πως θα τα καταφέρω. Δεν το πίστευα. Όταν έρχονται και τα τρία στην αγκαλιά μου, νιώθω ευλογημένη για όλο αυτό που δημιουργήσαμε μαζί με τον Θέμη» λέει για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

«Είμαι από τις τυχερές που έχω βοήθεια από τη μητέρα μου και την πεθερά μου. Δόξα τω Θεώ, είμαστε εκεί η μια για την άλλη. Βέβαια, οι ώρες που λείπω από το σπίτι είναι αρκετές, οπότε έχουμε και μια κοπέλα για να μας βοηθάει με τον μικρό. Είμαι, όμως, και από τις γυναίκες που μπορούν να τα βγάλουν πέρα μόνες τους και με τα τρία παιδιά! Οι κόρες μου έχουν απίστευτη αδυναμία στον αδελφό τους και, στον βαθμό που μπορούν, είναι εκεί για να με βοηθήσουν σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το μωρό. Πίστεψέ με, η πιο δύσκολη εποχή είναι το καλοκαίρι, που πρέπει να συντονίσω τις ανάγκες και των τριών παιδιών, ώστε να εκτονωθούν κι αυτά γιατί δεν μπορείς να τα έχεις συνεχώς κλεισμένα σε ένα σπίτι» παραδέχεται.