Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Η τηλεόραση είναι μαραθώνιος, όχι αγώνας δρόμου”
Νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Η τηλεόραση είναι μαραθώνιος, όχι αγώνας δρόμου”

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Η τηλεόραση είναι μαραθώνιος, όχι αγώνας δρόμου”

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της Happy Day, η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα και τον δημοσιογράφο Βασίλη Ανδριτσάνο για την τηλεόραση, τις εκπλήξεις που φέρνει η νέα τηλεοπτική χρονιά, αλλά και την απώλεια του Δημήτρη Παπανώτα που μετακόμισε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα “Μεσημέρι”.

Η παρουσιάστρια δήλωσε για την καινούρια σεζόν πως είναι πανέτοιμη, καθώς ξεκουράστηκε το καλοκαίρι, αναπληρώνοντας τις ώρες ύπνου που της λείπουν λόγω εκπομπής.

Η Σταματίνα ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο για το αν αισθάνεται ασφάλεια που ξεκινάει έχοντας την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού από την περσινή σεζόν και απαντάει: “Είναι γεγονός ότι όταν έχεις μια καλή πορεία μέσα στα χρόνια που υπάρχεις, νιώθεις πως έχεις μια φόρα που θα σε βοηθήσει να μην ξεκινήσεις από το μηδέν. Ωστόσο, η τηλεόραση είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας δρόμου, οπότε πάντα μηδενίζεις το κοντέρ και ξεκινάς από την αρχή. Κάθε σεζόν έχει τα δικά της στοιχήματα και πρέπει να βάζουμε τα δυνατά μας να τα κερδίσουμε. Σίγουρα δεν νιώθω την ανασφάλεια που νιώθει κάποιος που κάνει ένα πρώτο ξεκίνημα και έχει να χτίσει από το μηδέν, από την άλλη όμως βάζω όλο μου το είναι και δουλεύω σκληρά, γιατί θέλω αυτήν την καλή πορεία που έχουμε να τη διατηρήσουμε και φέτος”.

https://www.instagram.com/p/B2ThzOSILtN/?utm_source=ig_web_copy_link

Για τον Δημήτρη Παπανώτα

“Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και εκτιμώ ιδιαίτερα. Ήταν στο πλευρό μου πάρα πολλά χρόνια και οι λόγοι που έφυγε δεν είχαν να κάνουν με εμένα ή με την ίδια την εκπομπή. Δέχτηκε μια καλύτερη οικονομική πρόταση, σε μια χρονική στιγμή που τον κατανοώ πλήρως που την αποδέχτηκε. Κάθε άνθρωπος είναι αναντικατάστατος, ωστόσο μια εκπομπή είναι ένας ζωντανός οργανισμός και όταν κάποιος που ήταν στο πλευρό μας αποφασίζει να κάνει κάτι άλλο, οφείλουμε να το σεβόμαστε και να προχωράμε μπροστά”.