Σκά(ε)ι η νέα prime time
Νέα

Σκά(ε)ι η νέα prime time

Σκά(ε)ι η νέα prime time

Μετά το φινάλε του The Voice και του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ο ΣΚΑΪ έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας την πρεμιέρα του Power Of Love το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Λίγες μέρες πριν, είχε γίνει γνωστό ότι η προγραμματισμένη, για τις 27/12, πρεμιέρα της late night εκπομπής του Θέμη Γεωργαντά, είχε πάρει αναβολή, αφού το πλατό δεν μπόρεσε να είναι έτοιμο εγκαίρως. Αρχικά ακούστηκε ότι η εκπομπή θα έβγαινε στον αέρα δύο μέρες μετά, αλλά η τελική απόφαση του καναλιού μεταθέτει την πρεμιέρα την πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη.

Ο λόγος; Φαίνεται πως το κανάλι επιδιώκει να βγάλει την εκπομπή After Dark την πρώτη Τετάρτη του Φεβρουαρίου, αφού εκείνη την εβδομάδα θα έχει κάνει πρεμιέρα το Survivor 3, αλλά και το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο του Αντώνη Κανάκη. Και οι τρεις late night εκπομπές θα παίρνουν ένα καλό lead in από το reality επιβίωσης, ενώ ο Θέμης θα παίζει πλέον κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, ακριβώς απέναντι από τον καλό του φίλο Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, που αλλάζει μέρα και ώρα προβολής από 9/1.

Για όλο τον Ιανουάριο, στην prime time του ΣΚΑΪ θα προβάλλεται Κυριακή με Πέμπτη το Power of love, το οποίο θα μετακινηθεί στην απογευματινή ζώνη στο τέλος του μήνα που ρίχνει αυλαία το My Style Rocks.