Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά στην Κατερίνα Γκαγκάκη για την εκπομπή με τον Χρήστο Φερεντίνο
Νέα

Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά στην Κατερίνα Γκαγκάκη για την εκπομπή με τον Χρήστο Φερεντίνο

Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά στην Κατερίνα Γκαγκάκη για την εκπομπή με τον Χρήστο Φερεντίνο

Η συνέντευξη του Χρήστου Φερεντίνου στον Γιάννη Πουλόπουλο και τη Νέα Σελίδα έδωσε αφορμή στη Σίσσυ Χρηστίδου να μιλήσει για την περίοδο που και η ίδια συνεργάστηκε με τον παρουσιαστή στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Αφού έγινε αναφορά στα όσα είπε ο Χρήστος Φερεντίνος για την πιθανή επαναφορά του Deal, διαβάστηκε και το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Χρήστου που αναφερόταν στη συνεργασία του με τη Σίσσυ.

Αμέσως μετά η Σίσσυ θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και για τα όσα είπε προ ημερών η Κατερίνα Γκαγκάκη στο “Μεσημέρι” στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, να θυμίσουμε, ότι η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε πει για τη χρονιά που βρισκόταν και εκείνη στο “Πρωινό”: «Ήταν τότε με τον Φερεντίνο, μαγικό… Τελείωνε η εκπομπή και έφευγε ο ένας από δω και ο άλλος από εκεί».

“Τι είναι αυτά που λέτε;”

Η Σίσσυ, λοιπόν, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι ουδέποτε οι σχέσεις της με τον Χρήστο ήταν κακές. Ομολόγησε ότι δεν είχαν τηλεοπτική χημεία και το κατάλαβαν από την αρχή όμως δεν τσακώθηκαν ποτέ.

“Μου κάνει εντύπωση γιατί με την Κατερίνα ήμασταν και οι δύο εκεί. Από τα μίντια δεν θεωρήθηκε η επιτυχία της χρονιάς, βέβαια έκανε 25άρια, πάρα πολύ αξιοπρεπή, απλά επειδή απέναντι υπήρχε το πρωινό με τη Φαίη και το Γιώργο που έκανε πολύ μεγαλύτερα νούμερα από μας θεωρήθηκε ότι δεν πήγε καλά. Όντως με τον Χρήστο δεν είχαμε χημεία, ήταν κάτι για το οποίο γελούσαμε και μεταξύ μας, δεν μπορούσε ο ένας να κόψει και ο άλλος να ράψει με τίποτα. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τις προσωπικές σχέσεις καθόλου.

Παρόλα αυτά θέλω να τονίσω ότι με τον Χρήστο ήταν μία από τις καλύτερες συνεργασίες, άσχετα με το αποτέλεσμα. Ποτέ μα ποτέ -και μου κάνει εντύπωση που το λέει η Κατερίνα- δεν τσακωθήκαμε, δεν διαφωνήσαμε. Για το περιεχόμενο της εκπομπής πολύ γιατί ο Χρήστος ήθελε να κάνει μια εκπομπή με πολιτικό περιεχόμενο κι εγώ μια κλασική ψυχαγωγική εκπομπή. Αυτό μπέρδευε και τον κόσμο.

Όμως τι είναι αυτά που λέτε; Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και σέβομαι πάρα πολύ, ποτέ δεν ήμασταν φίλοι. Μπορεί να τσακώνονταν άλλοι εκπομπή εμείς ποτέ. Βγήκαμε και κάποιες φορές χωρίς να είμαστε κολλητοί. Ήταν η πιο εύκολη συνεργασία που είχα μέχρι σήμερα”, είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ.