Sin Boy: “Ο Κανάκης δεν έχει χιούμορ, το έχει χάσει, είναι χάλια”
Νέα

Sin Boy: “Ο Κανάκης δεν έχει χιούμορ, το έχει χάσει, είναι χάλια”

Sin Boy: “Ο Κανάκης δεν έχει χιούμορ, το έχει χάσει, είναι χάλια”

Ο πιο viral ράπερ των ημερών, ο Sin Boy (κατά κόσμον Θοδωρής-Augustin Γκέκας), ήταν καλεσμένος στο The 2night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το Mama?, τον ρατσισμό που έχει βιώσει λόγω της αλβανικής καταγωγής του και το μεγάλο του όνειρο.

Το “αμαρτωλό αγόρι” – όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα- εμφανίσθηκε με μάσκα στο πλατό και δεν την έβγαλε, διότι όπως τόνισε, είναι αρρώστια και δεν θέλει να κολλήσει τους άλλους!

“Πουλάω. Δεν ήθελα να γίνω διάσημος, αλλά θέλω να βγάλω πολλά λεφτά. Αυτό είναι το όνειρό μου” είπε και πρόσθεσε πως κατάγεται από την Αλβανία και οι γονείς του ήρθαν στην Ελλάδα στον εμφύλιο. “Έχω περάσει δύσκολα, τώρα βγάζω λεφτά και τρώνε και οι δικοί μου. Έχω περάσει εποχές να τρώω μόνο ψωμί με λάδι κι αλάτι. Είμαι υπερήφανος” είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το Mama? δήλωσε πως είδε στον ύπνο του το κομμάτι και το video clip κι έτσι δημιουργήθηκε. Επίσης δήλωσε πως έχει βιώσει ρατσισμό λόγω της αλβανικής καταγωγής του για αυτό συνεχώς δηλώνει πως είναι Αλβανός, διότι θέλει τα νέα παιδιά να μην έχουν ρατσισμό.

Σχετικά με το αν θα συνεργαζόταν με κάποιον λαϊκό ερμηνευτή είπε: “Είμαι ψωνάρα και πιστεύω πως είμαι καλύτερος όλων. Δεν με εντυπωσιάζει κανείς τους. Ακούω και λαϊκά τραγούδια, αλλά θα συνεργαζόμουν με όποιον με πλήρωνε καλύτερα”.

Ο Sin Boy αποκάλυψε πως έχει συλληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν, μα πλέον έχει ηρεμήσει και πολλοί αστυνομικοί που τον σταματούν στον δρόμο του ζητάνε αυτόγραφο για τα παιδιά τους.

Αναφέρθηκε στη σάτιρα που έκανε ο Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα για το Mamα?. “Δεν ήταν αστείο. Δεν έχω πίκρα γιατί έκανα μόνος μου σάτιρα με μένα. Μόνο τον Κανάκη δεν πόσταρα. Δεν έχει χιούμορ, το έχει χάσει. Σου λέω την αλήθεια. Είναι ένας άνθρωπος που μισώ, δεν μου αρέσει, είναι χάλια”.

Λίγο πριν αποχαιρετήσει τον Sin Boy ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μαζί με τους Prestige the Band χόρεψαν το Mama?