Σάσα Σταμάτη: «Είμαι μόνη μου»
Νέα

Σάσα Σταμάτη: «Είμαι μόνη μου»

Σάσα Σταμάτη: «Είμαι μόνη μου»

Η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε, σήμερα, στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Για την παρέα», και μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά της σχέδια, όσο και για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας ότι είναι μόνη της.

«Όταν δεν θα έχω να φάω, θα κάνω Instagram»

Η Σάσα Σταμάτη ανέφερε πως δεν έχει λογαριασμό στο Instagram και παρότι ο Νίκος Μουτσινάς την προκάλεσε να δημιουργήσει έναν, εκείνη του απάντησε: «Όταν δεν θα έχω να φάω, θα κάνω Instagram. Οι περισσότεροι δεν κάνουν Instagram για να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους».

«Το Ooh La La! κόπηκε, δεν τελείωσε»

Για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1, η Σάσα Σταμάτη ανέφερε: «Δεν αποφάσισα να κάνω solo καριέρα. Πήγα στον Γιάννη Λάτσιο και ζήτησα μια ευκαιρία, να μείνω στο ‘Πρωινό’ αλλά να κάνω και κάτι άλλο ταυτόχρονα. Το τηλέφωνό μου δεν χτύπησε ποτέ».

Η ίδια είπε πως η εκπομπή που παρουσίαζε στον ΣΚΑΪ, με τίτλο Ooh La La! «κόπηκε, δεν τελείωσε» επειδή δεν πήγαινε καλά και, ύστερα, δεν χωρούσε στο πρόγραμμα. Επίσης, ευχαρίστησε την Εύη Κουτσαυτάκη επειδή ακόμα πληρώνεται από τον σταθμό.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι στις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με στελέχη του ΣΚΑΪ όσον αφορά το τηλεοπτικό μέλλον της και τόνισε πως θα την ενδιέφερε να παρουσιάσει ένα σατιρικό αντι-δελτίο.

«Είμαι παραδοσιακή γυναίκα, ακολουθώ τον άνδρα»

Σε ερώτηση για το αν είναι μόνη της, η Σάσα Σταμάτη είπε: «Ναι!».

Η Σάσα Σταμάτη απέφυγε να απαντήσει στο δίλημμα που της έθεσε ο Νίκος Μουτσινάς μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι το Πάσχα πήγε στις ΗΠΑ μαζί με τον Παύλο Βαρδινογιάννη και ξεκαθάρισε ότι είναι φίλοι. Ύστερα, όμως, σημείωσε με νόημα: «Πιστεύω στη φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας, όπως πιστεύω ότι μια πολύ δυνατή φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα. Είμαι, όμως, παραδοσιακή γυναίκα, θα ήμουν εκεί. Αν είχα κάτι με κάποιον, θα ήμουν εκεί γιατί ακολουθώ τον άνδρα».