Σάκης Τανιμανίδης: Επιβεβαίωσε τις φήμες για το Survivor 3!
Νέα

Σάκης Τανιμανίδης: Επιβεβαίωσε τις φήμες για το Survivor 3!

Σάκης Τανιμανίδης: Επιβεβαίωσε τις φήμες για το Survivor 3!

Λίγο πριν από την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως σε λίγο καιρό θα δούμε τα νέα «ταλέντα της επιβίωσης» μέσα από το κανάλι του Φαλήρου.

Αυτό που έκανε αίσθηση όμως είναι ότι ο Σάκης ουσιαστικά επιβεβαίωσε αυτό που είχε γραφτεί εδώ και καιρό αλλά δεν υπήρχε μέχρι σήμερα επίσημη ανακοίνωση: Ότι ο τρίτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης θα είναι ουσιαστικά μια διαρκής μάχη Ελλάδας- Τουρκίας. Αυτή άλλωστε ήταν και η αρχική σκέψη του Acun, αν και κάποιοι φοβόντουσαν ότι οι υπεραθλητές που απαρτίζουν την αντίπαλή μας ομάδα θα φέρουν σε δυσχερή θέση την Ελληνική αποστολή με αποτέλεσμα το κοινό να γυρίσει την πλάτη στο παιχνίδι.

Τελικά όμως η απόφαση είναι οριστική, ενώ, εκτός απρόοπτου,  την επόμενη χρονιά θα απολαύσουμε τους πιο δημοφιλείς παίκτες των τριών σεζόν στο Survivor: All Stars.

O Σάκης Τανιμανίδης έκανε όμως άλλη μία αποκάλυψη, αφού, χωρίς να πει το όνομα, μας άφησε να καταλάβουμε ότι ο Γιώργος Λιανός θα είναι και φέτος μαζί του στον Άγιο Δομίνικο, κάτι που προκάλεσε μια εύθυμη… αμηχανία τον παρουσιαστή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Το Survivor 3 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου.