Σάκης Ρουβάς: “Ο τρόπος που έγινε ο γάμος μας με την Κάτια ήταν εκπληκτικός”
Νέα

Σάκης Ρουβάς: “Ο τρόπος που έγινε ο γάμος μας με την Κάτια ήταν εκπληκτικός”

Σάκης Ρουβάς: “Ο τρόπος που έγινε ο γάμος μας με την Κάτια ήταν εκπληκτικός”

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο τελευταίο After Dark της σεζόν.

Ο Σάκης έκλεισε 30 χρόνια στον χώρο της μουσικής και ο ίδιος είπε ότι δεν πέρναγε από το μυαλό του ότι δεν θα είχε επιτυχία.

Τι απαντά στις κριτικές; “Πάντα η κριτική είναι χρήσιμη γιατί μπορείς να μάθεις κάποια πράγματα”, είπε και εξήγησε ότι του αρέσει η εποικοδομητική κριτική.

Για τις αρνητικές κριτικές δήλωσε ότι ο καθένας έχει ευθύνη όσων κάνει και εκτίθεται για αυτό.

Για τη νέα του εκπομπή είπε ότι έχουν γυριστεί ήδη δύο επεισόδια που παρακολουθούν τις ζωές ιδιαίτερων ανθρώπων κυρίως της Τέχνης.

“Η ιδέα δεν ήταν για τον ΣΚΑΪ και έρχεται από μια ομάδα που έχουμε φτιάξει και δουλεύουμε τα τελευταία χρόνια” εξήγησε αλλά δεν θέλησε να πει περισσότερα πράγματα.

Θα βγάλει νέο δίσκο; “Έχω ηχογραφημένα τουλάχιστον 15 τραγούδια αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχει ολοκληρωθεί αυτό για να βγει δίσκος “, είπε.

“Ο τρόπος που έγινε ο γάμος μας ήταν εκπληκτικός”

Ο Σάκης Ρουβάς είναι 16 χρόνια με την Κάτια Ζυγούλη. “Είναι τόσα πολλά χρόνια που έχω ξεχάσει πόσα είναι” είπε.

“Τη συνάντησα πρώτη φορά σε κάτι βραβεία και μετά στη διαφήμιση”, είπε.

Ειδικά για τη συγκεκριμένη διαφήμιση όπου η Κάτια Ζυγούλη τον χαστούκιζε αποκάλυψε ένα περιστατικό που δεν ήταν ευρέως γνωστό.

“Έφαγα πολλούς μπάτσους και μάλιστα στην αρχή δεν το ‘κανε και πολύ σοβαρά και δεν έβγαινε το πλάνο. Η πλάκα είναι ότι ενώ το έχουμε τελειώσει έρχεται ο σκηνοθέτης και μας λέει ότι ο οπερατέρ έβαλε το φιλμ ανάποδα και πρέπει να το ξαναγυρίσουμε!”.

Το μυστικό για τη διάρκεια ενός γάμου: “Νομίζω ότι δεν υπάρχει μυστικό. Χρειάζεται χημεία, θέληση, αυταπάρνηση, με έναν τρόπο να αισθάνεσαι ότι υπάρχει ο άλλος άνθρωπος στη σχέση και ότι πρέπει να τον υπολογίζεις και είναι ένα πολύ καλό μάθημα να φύγουμε από το ‘εγώ'”.

Για τη δημιουργία οικογένειας και ένα πέμπτο παιδί: “Μου άρεσαν πάντα τα παιδιά. Ούτε κανείς φανταζόταν ότι η Κάτια θα κάνει τόσα παιδιά. Λέγαμε για πέντε και γελάγαμε. Νομίζω ότι “κλείσαμε” όμως στα 4″.

Για την τελετή του γάμου του: “Ο γάμος είναι ένα Μυστήριο που έχει το μυστήριό του. Ενεργειακά είναι κάτι πολύ δυνατό και ο τρόπος που έγινε ήταν εκπληκτικός.”

Γιατί τσακώνεται με την Κάτια Ζυγούλη; “Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που τσακωνόμαστε. Υπάρχουν διαφωνίες σε πολλά θέματα. Π.χ. στο κομμάτι πειθαρχίας των παιδιών. Εμένα μου αρέσει λίγη παραπάνω πειθαρχία”.

Η γνωριμία της Ναταλίας με τον Σάκη Ρουβά

Η Ναταλία Γερμανού ήταν η φίλη που ήρθε στο πλατό να μιλήσει για τον Σάκη και περιέγραψε την πρώτη γνωριμία τους.

“Αν ο Σάκης αφιερώνει μία ώρα για να γυμνάσει το σώμα του αφιερώνει 8 για να γυμνάσει το μυαλό του”, είπε.

Η γνωστή στιχουργός μίλησε για το πιο “ντροπιαστικό” περιστατικό που της έχει συμβεί με τον Σάκη Ρουβά στα πρώτα του βήματα:

Το τραγούδι του Ρέμου που προοριζόταν για τον Σάκη

Το “Είναι στιγμές” που έκανε επιτυχία ο Αντώνης Ρέμος είχε ηχογραφήσει ο Σάκης Ρουβάς αλλά τελικά δεν το είπε.

Πότε απολαμβάνει να είναι γυμνός: “Στο μπάνιο στη θάλασσα. Είναι πολύ ωραίο να αισθάνεσαι το νερό πάνω στο σώμα σου”

Τι είναι καλύτερο από το σεξ; “Να κάνεις σεξ με πάρα πολύ αγάπη και με έναν υπερβατικό τρόπο και να αισθάνεσαι ότι είσαι απόλυτα ενωμένος με τον άνθρωπό σου”.

Από το 1 έως το 10 πόσο καλά φιλάει η Ντορέττα Παπαδημητρίου; “Είναι αρκετά δύσκολο να εστιάσεις πόσο καλό είναι από τεχνικής άποψης όταν έχεις από πάνω σου το συνεργείο” και τη έβαλε 10 με τόνο.

Ποιον θα έβαζε στη βάρκα, τον Πάνο Μουζουράκη, τον Κωστή Μαραβέγια ή την Έλενα Παπαρίζου; Την Έλενα Παπαρίζου απάντησε ως ιππότης.

Το αγαπημένο του σημείο στο κορμί της Κάτιας; “Είναι εύκολο, τα μάτια της”.

 Ο μεγαλύτερος φόβος του; Ότι δεν θα προλάβει να κάνει σε αυτή τη ζωή αυτά που πρέπει για να μην επιστρέψει επειδή πιστεύει στη μετενσάρκωση.

Έχει ακούσει κομμάτι του κατά τη διάρκεια ερωτικής επαφής; “Δεν θυμάμαι”.

Η καλύτερη και η χειρότερη συνεργασία του; “Η καλύτερή μου συνεργασία ήταν η Άννα Βίσση στο Αθηνών Αρένα. Η χειρότερη μου συνεργασία ήταν στο Χάος με την Άννα Βίσση υπό την έννοια ότι δεν ήμουν έτοιμος για το μέγεθός της”, είπε ο Σάκης.

Το πιο παράξενο μέρος που έχει κάνει σεξ; “Στη θάλασσα”.

Ο Σάκης αποκάλυψε ότι φορούσε μαύρο εσώρουχο στη συνέντευξη.

Πώς έκρινε η Ναταλία Γερμανού τις εξομολογήσεις του Σάκη; Ζήτησε από τον τραγουδιστή να ομολογήσει ποιο είναι το πραγματικό σημείο στο κορμί και όχι στο πρόσωπο της Κάτιας Ζυγούλη που του αρέσει.

Η απάντηση; Τα χέρια της!