Ριχάρδος: “Αισθάνομαι σαν πειρατής με τους θησαυρούς που έχω δει”
Νέα

Ριχάρδος: “Αισθάνομαι σαν πειρατής με τους θησαυρούς που έχω δει”

Ριχάρδος: “Αισθάνομαι σαν πειρατής με τους θησαυρούς που έχω δει”

“Μεγάλωσα από τα 12 σαν παλιατζής στο Μοναστηράκι και ντρέπομαι να το λέω” ήταν από τις πρώτες ατάκες του Ριχάρδου.

Ο γνωστός ενεχυροδανειστής ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα”.

“Καθημερινά ήμουν στο Μοναστηράκι 5.00 το πρωί γιατί έπρεπε να είσαι εκεί γιατί υπήρχε κάτι σαν μαφία εκεί για τη θέση. Πέρασα εκεί μερικά χρόνια και έμαθα το εμπόριο”.

“Έχω πάει μόνο μία τάξη στο Γυμνάσιο, δε μου άρεσε το σχολείο. Δεν το χρειάστηκα και κακώς που πήγα μέχρι εκεί” αποκάλυψε μεταξύ άλλων, παρόλα αυτά του άρεσε η χλιδάτη ζωή και όπως είπε προσπάθησε να φτάσει εκεί που ονειρευόταν.

“Δεν έχω σχέση με την εικόνα που βγαίνει στις διαφημίσεις μου, ένας άνθρωπος χωρίς αισθήματα”, είπε.

“Τα χρήματα είναι πιο ωραία από τα κοσμήματα”

“Αυτό που μου φαίνεται αστείο είναι πεθερές που έρχονται να πουλήσουν κοσμήματα από διαλυμένους γάμους” είπε ο Ριχάρδος για τις ιστορίες που μπορεί να έχουν τα κοσμήματα που ενεχυριάζονται.

Η περιπέτειά του με τη Δικαιοσύνη

“Η σύλληψή μου ήταν μια παρεξήγηση” είπε ο γνωστός ενεχυροδανειστής καθώς όπως εξήγησε η Ανεξάρτητη Αρχή Εσόδων απέδειξε ότι δεν υπήρχε θέμα δασμών.

“Έχω συγχωρέσει τους ανθρώπους που το έκαναν αυτό και πάω παρακάτω”, είπε.

“Δεν χρωστάω ούτε ένα ευρώ στο ελληνικό κράτος γι’ αυτό μπορώ να έχω όποια χλιδάτη ζωή θέλω”, δήλωσε ενώ αποκάλυψε ότι τον εκνευρίζει η διαφήμισή του με όλα τα καταστήματά του.

“Ο κίτρινος χρυσός μου αρέσει πάρα πολύ, τρελαίνομαι για τα κοσμήματα. Καμιά φορά κάθομαι και μ’ αρέσει να διαβάζω για τους παλιούς πειρατές και αισθάνομαι σαν πειρατής με τους θησαυρούς που έχουν περάσει από τα χέρια μου”.

“Ήρθε στα χέρια μου ήρθε μία ζώνη από χρυσάφι, ήταν ασήκωτη” είπε για το πλέον υπερβολικό κομμάτι που του έφεραν για πούλημα.

“Τα μπριγιάν έχουν μία μαγεία”, συμπλήρωσε ενώ όπως είπε έχει κάνει υπερβολές αλλά και μετανιώνει για κάποιες που δεν έκανε!

“Αυτή η δουλειά εγκυμονεί πολλούς κινδύνους” είπε γι’ αυτό και έχει φρουρά.