Ραμόνα Βλαντή – Μέγκι Ντρίο: Η κόντρα συνεχίζεται
Νέα

Ραμόνα Βλαντή – Μέγκι Ντρίο: Η κόντρα συνεχίζεται

Ραμόνα Βλαντή – Μέγκι Ντρίο: Η κόντρα συνεχίζεται

«Πόλεμος» ξέσπασε χθες στο Instagram, ανάμεσα στη Ραμόνα Βλαντή και τη Μέγκι Ντρίο, με αφορμή ανάρτηση της πρώτης με την οποία έκρινα αρνητικά τη δεύτερη.

Συγκεκριμένα, η Ραμόνα πόσταρε φωτογραφία της Μέγκι στο Instagram κατηγορώντας τη ότι χρησιμοποιεί photoshop, με την παίκτρια του GNTM να απαντά λίγη ώρα αργότερα.

Οι δυο τους μίλησαν στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι αν αυτή η κόντρα θα έχει και συνέχεια.

«Καταρχήν δεν αφορά μόνο τη Μέγκι. Μετά κατάλαβα ποια είναι. Είδα ένα άρθρο και μετά είδα ποια είναι. Είναι πάρα πολλές οι κυρίες που μακραίνουν τα πόδια τους και μικραίνουν τη μέση τους και είναι φυσικά ψέματα. Αυτό εννοούσα. Δεν θέλω να απαντήσω κάτι άλλο, όντως δεν την ξέρω και δεν με ξέρει», είπε χαρακτηριστικά η Ραμόνα.

«Την κοπέλα δεν την ξέρω, δεν την έχω δει και δεν με έχει δει από κοντά. Δεν την παρακολουθούσα ούτε στο My Style Rocks.Θεωρώ ότι το έκανε για τη δημοσιότητα. Είναι μια πολύ καλή κίνηση για να φανεί αυτή τη στιγμή, γιατί είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο και γράφουν συνέχεια για μένα. Δεν αντέχω με τα σχόλιά της, συν του ότι απάντησα στην ανάρτηση και δεν απάντησε πίσω, άρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Εγώ έχω 60 πόντους μέση. Η μέση μου είναι μανεκέν», δήλωσε με τη σειρά της η Μέγκι.