«Ράδιο Αρβύλα»: Πάτησαν στη Σελήνη
Νέα

«Ράδιο Αρβύλα»: Πάτησαν στη Σελήνη

«Ράδιο Αρβύλα»: Πάτησαν στη Σελήνη

Με αφορμή την είδηση για αποστολή ελληνικού σκάφους στη Σελήνη μέσα στα επόμενα χρόνια, η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» δεν την άφησε ασχολίαστη. Ο Αντώνης Κανάκης, μάλιστα, ευχαρίστησε τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, επειδή… βοήθησε στη δημιουργία του σατιρικού περιεχομένου.

Έτσι, οι «Ράδιο Αρβύλα» -ως αστροναύτες της ελληνικής «MASA»- πήγαν στο φεγγάρι και φυσικά εκδήλωσαν και εκεί το ταμπεραμέντο του λαού μας. Για παράδειγμα, η στάθμευση αλλά και η διχόνοια μεταξύ των μελών της αποστολής είχαν τη δική τους θέση. Μάλιστα, από τέσσερις έμειναν τρεις καθώς ένας από αυτούς εκσφενδονίστηκε στο διάστημα.

Επίσης, το άναμμα του τσιγάρου -ακόμα και χωρίς οξυγόνου- είναι ακόμα μία ελληνική συνήθεια, όπως και η πρώτη γόπα στη Σελήνη. Η όχι και τόσο καλή οργάνωση έγινε εμφανής όταν οι αστροναύτες ξέχασαν τη Σημαία. Βέβαια, συνάντησαν έναν εξωγήινο.

Η αποστολή τους στη Σελήνη, όμως, δεν τελείωσε εκεί, αφού έβγαλαν selfie με τον εξωγήινο-«Kim Kardashian» και δεν το θεώρησαν σημαντικό εύρημα. Στη συνέχεια, εμφάνισαν και ένα μηχανάκι από το πουθενά, το οποίο δεν μπορούσε να ξεκινήσει. Άλλωστε, η εξερεύνηση του δορυφόρου της Γης αποδείχθηκε κουραστική -μα και άκρως αστεία- υπόθεση.