Ράδιο Αρβύλα: Έκλεισαν στον ΣΚΑΙ
Νέα

Ράδιο Αρβύλα: Έκλεισαν στον ΣΚΑΙ

Ράδιο Αρβύλα: Έκλεισαν στον ΣΚΑΙ

Είδηση “βόμβα” για τα τηλεοπτικά νέα, το τρέιλερ του ΣΚΑΙ, που ουσιαστικά υποδέχεται τον Αντώνη Κανάκη και το Ράδιο Αρβύλα στο κανάλι του Φαλήρου. Όπως όλα δείχνουν η παρέα από τη Θεσσαλονίκη θα βγει στον αέρα με τη νέα χρονιά.

Οι συζητήσεις φαίνεται πως απέδωσαν καρπούς την περασμένη Παρασκευή και έπειτα από 21 χρόνια στον ΑΝΤ1, ο Αντώνης Κανάκης αλλάζει τηλεοπτική στέγη. Για την ώρα, πέραν του τρέιλερ, το οποίο αναπαράγει την χαρακτηριστική μουσική της εκπομπής πάνω στο σήμα του σταθμού, που μετατρέπεται σε χαμογελάκι, το γραφείο Τύπου του ΣΚΑΙ δεν επιβεβαιώνει επίσημα την είδηση.

Δείτε το τρέιλερ:

Όλα όμως δείχνουν πως θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις πολύ σύντομα. Όσο για πρεμιέρα, αυτή θα γίνει προφανώς με τη νέα χρονιά. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, που το τρέιλερ “έπεσε” στον αέρα του σταθμού Κυριακή βράδυ, κατά τη διάρκεια του τελικού του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”.

Η τηλεόραση που θέλει ο Αντώνης Κανάκης

«Ακούω, συζητώ, αλλά κυρίως σκέφτομαι, καθώς αυτή η τηλεόραση δεν μου αρέσει καθόλου» έλεγε στο Znews, ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» πριν από λίγο καιρό. Πολλά ήταν τα κανάλια που τον πολιορκούσαν και άλλα τόσα τα δημοσιεύματα που κάθε τόσο τον ήθελαν να δίνει τα χέρια με κάποιο από αυτά.

Ωστόσο, το τρέιλερ αυτό δεν αφήνει πολλά περιθώρια παρερμηνείας.