“Πυρετός” συζητήσεων τελικά για τα “Φιλαράκια”
Νέα

“Πυρετός” συζητήσεων τελικά για τα “Φιλαράκια”

“Πυρετός” συζητήσεων τελικά για τα “Φιλαράκια”

Άλλη μία πηγή επιβεβαιώνει ότι τελικά θα ξαναδούμε τα “Φιλαράκια”.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Hollywood Reporter επιβεβαιώνει ότι γίνονται συζητήσεις για ένα special reunion χωρίς σενάριο που θα περιλαμβάνει όλους του βασικούς πρωταγωνιστές την Jennifer Aniston, την Courteney Cox, τη Lisa Kudrow, τον Matt LeBlanc, τον Matthew Perry και τον David Schwimmer, αλλά και τους δημιουργούς της σειράς David Crane και Marta Kauffman.

Οι πηγές του περιοδικού ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει κάποια συμφωνία και ότι θα πρέπει να γίνουν πολλές συζητήσεις με τους ηθοποιούς και τους δημιουργούς με την Warner Bros που ανέλαβε το project.

Από τη στιγμή που θα επέλθει συμφωνία, η επόμενη πρόκληση θα είναι να ταιριάξουν τα προγράμματα των πρωταγωνιστών.

Μέχρι να επιτευχθούν αυτά το project είναι στον αέρα.

Από την πλευρά τους οι πρωταγωνιστές και οι δημιουργοί της σειράς εδώ και χρόνια αρνούνται πεισματικά οποιουδήποτε είδους reunion με σενάριο, δηλαδή επαναφορά της σειράς με τακτικά επεισόδια.

Το τελευταίο reunion για τα “Φιλαράκια” έγινε το 2016 προς τιμήν του σκηνοθέτη και παραγωγού James Burrows στο οποίο δεν συμμετείχε ο Perry ενώ συμμετείχε το καστ και άλλων διάσημων σειρών όπως του Will & Grace.

Η Aniston είναι αυτή που τους τελευταίους μήνες έχει ερωτηθεί και έχει παραδεχτεί ότι κάτι γίνεται χωρίς όμως να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Warner επιθυμεί πάντως διακαώς να γίνει αυτό το reunion για να συμπέσει με την έναρξη της νέας υπηρεσίας streaming HBO Max, κάτι που θα αποτελούσε το καλύτερο ξεκίνημα όπως έγινε για παράδειγμα με το streaming της Disney που έκανε πρεμιέρα με τη σειρά The Mandaloria, βασισμένη στο Star Wars.