Power of Love – Σωκράτης: «Είναι τραγικοί…»
Νέα

Power of Love – Σωκράτης: «Είναι τραγικοί…»

Power of Love – Σωκράτης: «Είναι τραγικοί…»

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί πήρε θέση για τα όσα διαδραματίζονται γύρω από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλου και τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν και κοστολογούνται με… χρυσάφι.

«Το θεωρώ τραγικό να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, το θεωρώ εξωφρενικά παράλογο. Καλό θα είναι να σεβαστούμε και τη μνήμη του Πάνου και την οικογένειά του. Η οικογένεια θρηνεί έναν δικό της άνθρωπο και δεν νομίζω ότι θα κάτσουν να ασχοληθούν με τέτοιου είδους υποθέσεις. Ο θάνατος του Πάνου ήταν ένα μάθημα ζωής για εμένα. Η ζωή είναι μικρή και πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή», δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Ο Σωκράτης αναφέρθηκε στην Κατερίνα Σαββοπούλου, η οποία υποστηρίζει ότι είχε πρόβλημα υγείας αλλά η παραγωγή του POL δεν την άφησε να φύγει:

«Το θέμα είναι αν μπορούν να επαληθευτούν με κάποιον τρόπο. Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι της παραγωγής θα κρατούσαν άνθρωπο με πρόβλημα υγείας με το ζόρι. Είχε τύχει και σε εμάς ένα περιστατικό, το οποίο δεν θέλω να αναφέρω, και είχαν κινητοποιηθεί πολύ γρήγορα οι γιατροί της Κωνσταντινούπολης», τόνισε και πρόσθεσε:

«Όλοι ίσως χρειαζόμασταν τη βοήθεια κάποιου ειδικού όταν βγήκαμε από το παιχνίδι. Εγώ είμαι με την Κυριακή, είμαστε μαζί, είμαστε τέλεια».