Power Of Love: Η στεναχώρια του Αλέξανδρου και τα διλήμματα του Βασίλη
Νέα

Power Of Love: Η στεναχώρια του Αλέξανδρου και τα διλήμματα του Βασίλη

Power Of Love: Η στεναχώρια του Αλέξανδρου και τα διλήμματα του Βασίλη

Με ανεβασμένη διάθεση ξεκίνησαν οι παίκτες του Power Of Love την ημέρα τους. Ωστόσο, οι καυγάδες δεν έλειψαν να έρθουν πιο μετά στο σπίτι της αγάπης. Ο Αλέξανδρος στεναχωρήθηκε με τη συμπεριφορά της Άννας, ενώ ο Βασίλης φάνηκε ακόμη μια φορά αναποφάσιστος.

Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε στο επεισόδιο του Power Of Love της Τρίτης.

Η στεναχώρια του Αλέξανδρου

Ενώ ο Αλέξανδρος προσπαθούσε να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του στην Άννα, εκείνη φαινόταν να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Του έλεγε μάλιστα ότι προτιμάει να είναι μαζί με τα άλλα παιδιά κι ότι δεν νιώθει άνετα να είναι απομονωμένοι (στον κεντρικό καναπέ του σαλονιού!) οι δυο τους. Ο Αλέξανδρος της είπε να πάνε να καθίσουν με τους άλλους, η Άννα δεν φάνηκε να το δέχεται, αλλά ο παίκτης είχε πάρει την απόφασή του κι έφυγε σαφώς εκνευρισμένος από τον καναπέ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://www.facebook.com/PowerofLoveGR/videos/298595624339752/

Η «αποφασιστικότητα» του Βασίλη

Η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησε από τους παίκτες να γράψουν τις αληθινές επιθυμίες τους σε σχέση με τις κοπέλες του σπιτιού. Ενώ ο Φίλιππος έγραψε για την Έλενα, ο Αντώνης για τη Ρένια, ο Παύλος για την Κατερίνα, ο Παύλος Τ. για τη Ζένια κι ο Αλέξανδρος για την Άννα, όταν ήρθε η σειρά του Βασίλη φάνηκε να διστάζει και να θέλει χρόνο ακόμη και με τον πίνακα. Αφού έγραψε για τον Ίον και την Ολυμπία, στο δίλημμα Άννα και Ζένια, αποφάσισε να γράψει Άννα, γιατί περνάει καλύτερα μαζί της. Βέβαια στο τέλος, σκέφτηκε μήπως αλλάξει γνώμη και γράψει το όνομα της Ζένιας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://www.facebook.com/PowerofLoveGR/videos/307168120143501/

Το ξέσπασμα της Ραφαέλας

Στο αποψινό επεισόδιο θα φανεί η σαφής ενόχληση της Ραφαέλας με τη συμπεριφορά του Βασίλη, όπως και ότι η Ολυμπία θα αρχίσει να αλλάζει στάση απέναντι στον Ίον που -όπως είπε- της προκαλεί σύγχυση. Η Λένια συνεχίζει να εκνευρίζει τις συμπαίκτριές της με τη Ραφαέλα να της κάνει παρατήρηση για τη φωνή της.

Η Άννα συνεχίζει να είναι σε δίλημμα και να μην ξέρει τι να κάνει με τον Αλέξανδρο. Ενώ αρχικά είχε κάνει πίσω, για να τον αφήσει να κάνει κάτι με τη Ραφαέλα, τώρα που την προσέγγισε δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Στο κόκκινο δωμάτιο θα δημιουργηθούν εντάσεις, αλλά και παίκτες θα έρθουν πιο κοντά. Θα τα βρει ο Άλεξ με τη Ραφαέλα; Θα δώσει άλλη μια ευκαιρία η Ολυμπία στον Ίον;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://www.facebook.com/skaitv.gr/videos/1201784396657558/