Πατριός Πάνου Ζάρλα: Η εκδοχή του για το δυστύχημα
Νέα

Πατριός Πάνου Ζάρλα: Η εκδοχή του για το δυστύχημα

Πατριός Πάνου Ζάρλα: Η εκδοχή του για το δυστύχημα

Σήμερα τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του Πάνου Ζάρλα και στη Μυτιλήνη θρήνησαν τον χαμό του συγγενείς, φίλοι και γνωστοί του αδικοχαμένου νέου.

Τραγική φιγούρα ο πατριός του, ο οποίος μάλιστα μίλησε για τον Πάνο, έδωσε τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ και αναφέρθηκε στα τρία βασικά χαρακτηριστικά του 28χρονου.

«Τον μεγάλωσα από 7 χρονών παιδί. Ένα χρυσό παιδί, ένα μάλαμα. Αγαπούσε όλο τον κόσμο και ειδικά τα μικρά παιδιά. Ανακατευόταν με πολλά πράγματα και προσπαθούσε να βρει τον δρόμο του», δήλωσε ο πατριός του και συνέχισε:

«Κανείς δεν είχε πει κακή κουβέντα για εκείνον. Μετά τα 18-19 προσπάθησε να βρει το δρόμο του στην Αθήνα. Ταλαιπωρήθηκε πολύ, γνώρισε κόσμο και από ένα σημείο και μετά μπήκε στο παιχνίδι».

Όσο για τα όνειρά του: «Επαγγελματικά μου είχε πει ότι θέλει να πάει στο εξωτερικό. Τελικά άλλαξαν τα σχέδια, έκανε δημόσιες σχέσεις σε διάφορα μαγαζιά και απόρροια αυτού ήταν η συμμετοχή του στο Power of Love».

Σχετικά με το μοιραίο συμβάν: «Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η δικογραφία και να μας δώσουν αντίγραφα όσων περιλαμβάνει. Εικασίες κάνουμε. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν μπόρεσε να μαζέψει τη μηχανή βγαίνοντας από τη στροφή, κόλλησε πάνω στις μπάρες και ήρθαν τα αποτελέσματα αυτά».

Ο Πάνος Ζάρλας «έφυγε» τη μέρα των γενεθλίων του και ενώ λίγο νωρίτερα γιόρταζε μαζί με τη μητέρα του: «Η μητέρα του μου είπε ότι ήταν ευδιάθετος, ήταν χαρούμενος, είχε πιει 2-3 ποτά και στις 12μιση έφυγε για να πάει να συνεχίσει τη βραδιά του με τους φίλους του στην παραλιακή.Ο Πάνος ήταν αλτρουιστής, ήταν φιλότιμος, δινόταν στην παρέα του και στους φίλους του, με αποτέλεσμα να μην περνάει απαρατήρητος. Είχε άστρο…».