Θα γίνει τελικά το πρωινό του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1;
Νέα

Θα γίνει τελικά το πρωινό του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1;

Θα γίνει τελικά το πρωινό του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1;

Εδώ και αρκετό καιρό συζητιέται το ενδεχόμενο επανεκκίνησης της πρωινής ενημερωτικής και ψυχαγωγικής ζώνης του Σαββατοκύριακου. Αυτό που είχε γνωστό ήταν πως ο ΑΝΤ1 σχεδίαζε τη δημιουργία μιας πολύωρης infotainment εκπομπής με παρουσιαστές τον Δημήτρη Καμπουράκη και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Τελικά όμως η απόφαση του πρώτου να ενσωματωθεί τελικά στον όμιλο Αλαφούζου και τη μη εύρεση προσώπου που θα κάλυπτε ικανοποιητικά τη θέση του, ο σταθμός αποφάσισε να μην βγάλει στον αέρα ζωντανό πρόγραμμα στη συγκεκριμένη σεζόν για τη φετινή σεζόν.

Εξάλλου, αυτές τις μέρες, το βάρος στον σχεδιασμό έχει δοθεί στο Your Face Sounds Familiar αν και εκεί ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν τελικά το γύρισμα θα γίνεται Τρίτη (δεν μπορεί ο Δημήτρης Σταρόβας) ή Τετάρτη (δεν θα μπορεί ο Σταμάτης Φασουλής). Και τα δύο αυτά πρόσωπα έχουν κάνει ραντεβού για μια θέση στην κριτική επιτροπή.  Για το πάνελ της κριτικής επιτροπής έχουν κάνει ραντεβού μέχρι στιγμής η Μαρία Σολωμού, ο Τάκης Ζαχαράτος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά κανείς δεν έχει υπογράψει ακόμα.