Πάολα: Η συγκίνηση για τον πατέρα της και οι εκπλήξεις της Nadia Comăneci και του ΠΑΟΚ
Νέα

Πάολα: Η συγκίνηση για τον πατέρα της και οι εκπλήξεις της Nadia Comăneci και του ΠΑΟΚ

Πάολα: Η συγκίνηση για τον πατέρα της και οι εκπλήξεις της Nadia Comăneci και του ΠΑΟΚ

Η Πάολα βρέθηκε καλεσμένη στην αποψινή εκπομπή «Βινύλιο». Ο Αντώνης Κανάκης, στην έναρξη, είπε: «Μας αρέσουν οι αντιθέσεις». Η τραγουδίστρια ερμήνευσε unplugged. Επίσης, μίλησε για την κόρη της, την καταγωγή της, την απώλεια του πατέρα της και του Παντελή Παντελίδη. Της έκαναν έκπληξη οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, η Σοφία Βόσσου, η Nadia Comăneci και η Ματούλα Ζαμάνη.

Η έκπληξη του Αντώνη Κανάκη στην Πάολα

«Ντρεπόμουν πολύ» είπε η Πάολα, αναφερόμενη στην έκπληξη που είχε κάνει στον Διονύση Σαββόπουλο, στην πρώτη εκπομπή της σεζόν. Στη συνέχεια, ο Αντώνης Κανάκης τής χάρισε ένα βινύλιο με την εκτέλεσή της τότε.

«Δεν περίμενα η Ελένη Βιτάλη να ασχοληθεί με το φόρεμά μου»

Η Πάολα ανέφερε ότι στενοχωρήθηκε από την τοποθέτηση της Ελένης Βιτάλη και πρόσθεσε: «Ήταν αυτή που άγγιζε πάντα την καρδιά μου όταν τραγουδούσα. Την αγαπώ, δεν κρατώ κακία, αλλά δεν περίμενα να ασχοληθεί με το φόρεμά μου. Αν έλεγε ότι αυτή η κοπέλα δεν τραγουδάει καλά, θα το καταλάβαινα».

«Όπου και να πάω, είμαι φιλοξενούμενη»

Η ίδια μίλησε, επίσης, και για την ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Συκιά Χαλκιδικής, λέγοντας: «Όπου και αν φτιάξω το σπίτι μου, είτε στην Αθήνα είτε στη Θεσσαλονίκη, θα είμαι φιλοξενούμενη. Το σπίτι μου είναι στο χωριό».

Το δώρο των παικτών του ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δώρισαν μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές τους στην Πάολα.

«Νόμιζα ότι η κόρη μου ήταν η αδελφή μου όταν τη γέννησα»

Η Πάολα είπε ότι γέννησε σε μικρή ηλικία και στην αρχή νόμιζε ότι η κόρη της ήταν η αδελφή της. «Δεν ήμουν έτοιμη για οικογένεια» τόνισε και συμπλήρωσε: «Τώρα μπορώ να σου πω ότι είμαι μαμά. Η σχέση μου με την κόρη μου είναι παιδιού και μαμάς. Δεν γίνεται να είμαστε φίλες».

Σοφία Βόσσου: «Η Πάολα είναι η σημαντικότερη τραγουδίστρια των τελευταίων γενεών»

Αφού χαρακτήρισε «κόρη της» και «νεραϊδούλα» την Πάολα, η Σοφία Βόσσου έστειλε το δικό της μήνυμα, κάνοντας λόγο για τη φωνή της, την «έμφυτη σκηνική εμφάνιση». Επίσης, είπε πως έχει «καρδιά μωρού» και τόνισε πως τη θεωρεί ως τη σημαντικότερη τραγουδίστρια των τελευταίων γενών.

Πώς την επηρέασε η απώλεια του πατέρα της;

Η Πάολα μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, λέγοντας: «Τον είχα ονειρευτεί σε προηγούμενη ζωή και σε αυτή έγινε ο πατέρας μου. Είμαι υπερήφανη για το λιοντάρι μου». Η ίδια είπε ότι θεωρούσε πως ο πατέρας της έλειπε σε ταξίδι στην Αμερική, αλλά συνεχίζει να αισθάνεται την… παρουσία του.

«Όταν έμαθα για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ήταν σαν να έβλεπα εφιάλτη»

«Οι σχέσεις μου με τον Παντελή Παντελίδη ήταν άριστες, κάναμε παρέα. Τον θεωρούσα φιλαράκι. Τον αγάπησα και με αγάπησε μέσα από τη συνεργασία μας» είπε η Πάολα και πρόσθεσε: «Εννέα ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα μου, ήμουν στο μπάνιο και με φώναξε η μητέρα μου και είδα τι έπαιζε η τηλεόραση. Ήμουν παγωμένη! Σαν να έβλεπα ακόμα έναν εφιάλτη, δεν μπορούσα να πιστέψω τι είχε συμβεί».

Ο Παντελής Παντελίδης, όπως είπε η Πάολα, ήταν αγνός, αυθόρμητος, αγαπούσε τη μουσική και εκείνος ήταν ένα μωρό. Η ίδια πρόσθεσε πως, τόσο σε εκείνον όσο και στον πατέρα της, τα είχε πει όλα και έτσι δεν έχει μετανιώσει για κάτι.

«Δεν έχω ψηφίσει ποτέ»

Η Πάολα, ερωτηθείσα για την πολιτική στάση της, είπε: «Δεν έχω ψηφίσει ποτέ. Κάποτε άκουσα κάποιους θείους μου να λένε ‘ψωμί και ελιά και Κώτσο βασιλιά’. Σηκώθηκαν τα μαλλιά μου! Βλέπω σε διάφορα ρεπορτάζ να παραπονιούνται για την κατάσταση και στο τέλος βγαίνει ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα».

Το μήνυμα της Nadia Comăneci στην Πάολα

Η Πάολα ανέφερε ότι αν δεν ασχολείτο με τη μουσική, θα στρεφόταν στην ενόργανη γυμναστική και σημείωσε πως είδωλό της υπήρξε η Nadia Comăneci. Η -πάλαι ποτέ- σπουδαία αθλήτρια έστειλε το δικό της μήνυμα στην τραγουδίστρια.

Γιατί είπε ότι ήταν τσιγγάνα και στη συνέχεια αποκάλυψε την αλήθεια;

Η Πάολα σχολίασε και μια παλιότερη δήλωσή της σχετικά με την καταγωγή της. «Δήλωσα ότι είμαι τσιγγάνα, τουλάχιστον από την πλευρά του πατέρα μου. Η μητέρα μου ωρυόταν. Αφού έχω τη δυναμική, ας πω ότι είμαι μία από αυτούς που χλευάζουν» είπε χαρακτηριστικά. Η ίδια, βέβαια, τόνισε ότι τελικά δεν είναι τσιγγάνα και αποκάλυψε τι την έκανε να ανασκευάσει τη συγκεκριμένη τοποθέτησή της.

Το τραγούδι της Ματούλας Ζαμάνη στην Πάολα

Η Ματούλα Ζαμάνη έστειλε το δικό της μήνυμα στην Πάολα και είπε ότι η φωνή της τη συγκινεί. Στη συνέχεια, τραγούδησε το κομμάτι «Πριν» σε μουσική και στίχους της ιδίας.

Τι ζήτησε την τελευταία στιγμή ο Αντώνης Κανάκης από την Πάολα;

Ο Αντώνης Κανάκης ζήτησε από την Πάολα να ερμηνεύσει το «Ήτανε μια φορά», που είχε εκτελέσει πρώτος ο Νίκος Ξυλούρης, και δη χωρίς πρόβα. Η Πάολα, φυσικά, δέχθηκε.