Open: Η αλήθεια για την αγωγή του καναλιού στον Νίκο Μουτσινά
Νέα

Open: Η αλήθεια για την αγωγή του καναλιού στον Νίκο Μουτσινά

Open: Η αλήθεια για την αγωγή του καναλιού στον Νίκο Μουτσινά

Μια είδηση “βόμβα” φαίνεται ότι θα φέρει το Open και τον Νίκο Μουτσινά στα δικαστήρια.

Ο λόγος είναι η περίφημη ρήτρα των 200.000 ευρώ που είχε ακουστεί πως ο παρουσιαστής είχε υπογράψει όταν έκανε το συμβόλαιό του στο Open.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε το Znews ο Νίκος Μουτσινάς κατά τη μεταγραφή του στο Open είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Στο συμβόλαιο αυτό υπήρχε ποινική ρήτρα ύψους 200.000 ευρώ σε περίπτωση που ο παρουσιαστής έσπαγε το συμβόλαιό του για να φύγει από το κανάλι.

Όπως έδειξε η… ιστορία, ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε όντως να σπάσει το συμβόλαιό του και να πάει στον ΣΚΑΪ, όπου συνέχισε την εκπομπή του με άλλον τίτλο φυσικά.

Τώρα το κανάλι, όπως λένε οι πληροφορίες μας, ζητά από τον Νίκο Μουτσινά με την αγωγή που κατέθεσε, να εκπληρωθούν οι όροι του συμβολαίου του και να καταβληθεί η ποινική ρήτρα των 200.000 ευρώ.

Όπως μας ανέφεραν οι πηγές μας, η αγωγή έχει στόχο τον Νίκο Μουτσινά και όχι τον ΣΚΑΪ όπως ανακριβώς έχει γραφτεί. Άλλωστε η υπογραφή του συμβολαίου έγινε μεταξύ Open και Μουτσινά.

Οι πληροφορίες μας από την πλευρά του ΣΚΑΪ λένε αυτό ακριβώς, ότι το κανάλι του Φαλήρου δεν έχει καμία εμπλοκή στην αγωγή αυτή.

Εάν βέβαια ο Νίκος Μουτσινάς έχει κάνει κάποια συμφωνία με τον ΣΚΑΪ ότι θα του καλύψει το απαιτούμενο ποσό της ρήτρας, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση, που και πάλι δεν εμπλέκει τον ΣΚΑΪ στη δικαστική διαμάχη και αφορά αποκλειστικά τον Νίκο Μουτσινά και το κανάλι του Φαλήρου.

Η υπόθεση ξυπνάει μνήμες του παρελθόντος, όταν το Mega το 1994, είχε «αρπάξει» την τότε «βασίλισσα» του “Πρωινού Καφέ”, Ρούλα Κορομηλά από τον ΑΝΤ1, με εκείνη να “σπάει” το συμβόλαιό της και να οδηγείται στα δικαστήρια με το κανάλι του Αμαρουσίου- μια διαμάχη που συνεχίστηκε για αρκετά χρόνια.