Όλγα Τρέμη: Το «10» το… καλό
Νέα

Όλγα Τρέμη: Το «10» το… καλό

Όλγα Τρέμη: Το «10» το… καλό

Την ερχόμενη Δευτέρα η Όλγα Τρέμη ξεκινά την νέα της τηλεοπτική εκπομπή στην ΕΡΤ. Αυτή τη φορά, η εκπομπή που έχει τίτλο «10» και ξεκινά στις 10. Από Δευτέρα έως και Πέμπτη βράδυ, στόχο έχει την ανάλυση της πολιτικής και όχι μόνο επικαιρότητας.

«Θα προσπαθήσουμε μας είπε, μαζί με τον Αντώνη Δελλατόλα και τον Ηλία Κανέλη να έχουμε μια ψύχραιμη και κυρίως αντικειμενική άποψη και σχολιασμό στα γεγονότα που είναι πολλά».

Αστειευόμενη, γιατί ποτέ δεν της έλειψε το χιούμορ, κάνει λογοπαίγνια με το «δέκα», Λέγοντας τι; “Το δέκα το καλό; Άριστα δέκα; Κάλιο δέκα και καρτέρει; Θα δούμε”. Συνεργάτες της η Νικόλ Λειβαδάρη και η Κατερίνα Γαλανού.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε πως η Όλγα Τρέμη περνά για τρίτη φορά την πόρτα της Δημόσιας τηλεόρασης. Η πρώτη ήταν το ’89 σε “άγριες” πολιτικές συνθήκες , τότε με την συγκυβέρνηση, όπου έκανε την εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο», μια εκπομπή με συνεντεύξεις και μια ακόμα, πολύ αργότερα, που δεν θυμάται καμία μας τον τίτλο!

Η καθημερινή εκπομπή θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρα και πρέπει να επισημάνουμε -επειδή γράφτηκαν πολλά- ότι η αμοιβή της δεν θα ξεπερνά τη σύνταξή της που θα διακόψει.

Η εκπομπή είναι μεικτή παραγωγή λόγω της αδυναμίας της ΕΡΤ να κάνει εσωτερικές παραγωγές.

Πρώτος καλεσμένος δεν έχει βρεθεί αλλά δεν αποκλείεται να είναι και ο κ. Μ. Χρυσοχοΐδης, λόγω της τελευταίας επιτυχίας της εξάρθρωσης τρομοκρατικής γιάφκας στο Χολαργό.

Η Όλγα επιθυμεί η ΕΡΤ να είναι αντικειμενική δημόσια τηλεόραση και όταν τη ρωτώ πόσο καιρό πιστεύει ότι θα κρατήσει αυτή τη φορά η θητεία της εκεί, μου θυμίζει ότι σε μια συνέντευξή μας όταν πήγε στο Mega όπου όλοι στοιχημάτιζαν ότι θα μείνει τρεις μήνες μου είχε απαντήσει: “Θα γίνω ο Ελ Σιντ του Mega!”

Και πράγματι ρίζωσε και ξαναρίζωσε, αφού εκτός της πρώτης πολυετούς παραμονής της εκεί, τη φώναξαν και δεύτερη….