Ο Λάκης Λαζόπουλος στήνει “Τσαντίρι” στο OPEN
Νέα

Ο Λάκης Λαζόπουλος στήνει “Τσαντίρι” στο OPEN

Ο Λάκης Λαζόπουλος στήνει “Τσαντίρι” στο OPEN

Η μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία των τελευταίων 10 ετών στις σατιρικές εκπομπές, το “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” επιστρέφει στην τηλεόραση. Η σατιρική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου έριξε κάπως άκομψα αυλαία, μετά την απομάκρυνσή του από τον ALPHA. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως το concept που χάρισε αστρονομικές τηλεθεάσεις στον δημιουργό επιστρέφει. Η χρονιά που διανύουμε είναι εκλογική, με τουλάχιστον τρεις κάλπες στον ορίζοντα και φαίνεται πως στο OPEN θέλουν το καυστικό σχόλιο του Λαζόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Znews, από το περιβάλλον του σταθμού επιβεβαιώνουν τις επαφές με τον καλλιτέχνη. Φαίνεται πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και το “Τσαντίρι” θα μπορούσε βγει στον αέρα το συντομότερο δυνατό. Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, οι σχετικές υπογραφές και οι ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Από τους “Μήτσους” στο “Τσαντίρι”

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε την περασμένη σεζόν ένα μικρό πέρασμα από την τηλεόραση με τους “Μήτσους” από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το πείραμα όμως, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτα επιτυχημένο στους πίνακες τηλεθέασης. Μπορεί η πρεμιέρα να συγκέντρωσε τα βλέμματα, τα επόμενα ωστόσο επεισόδια δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ο δημιουργός σε κάθε περίπτωση, ήταν αποφασισμένος να προβάλει περιορισμένα επεισόδια. Όπως δήλωνε τότε, σκοπός του ήταν να κλείσει το κεφάλαιο “Δέκα Μικροί Μήτσοι” με μια mini σειρά επεισοδίων.