Ο καυγάς στο «Σόι» κι ο ερωτοχτυπημένος αρχαιολόγος στη «Φριτέζα»
Νέα

Ο καυγάς στο «Σόι» κι ο ερωτοχτυπημένος αρχαιολόγος στη «Φριτέζα»

Ο καυγάς στο «Σόι» κι ο ερωτοχτυπημένος αρχαιολόγος στη «Φριτέζα»

Με τα reality να έχουν μπει δυναμικά στην prime time -και όχι μόνο, οι ελληνικές σειρές κρατούν ακόμη το κοινό τους με νέες εξελίξεις σε όσα συμβαίνουν.

Τι γράφει ο φάκελος που δίνει ο Φώτης στη Μαρίνα στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»; Θα καταφέρει ο Ζούβας να καταστείλει την επανάσταση για τις Φακιόλες στο «Έλα στη θέση μου»; Θα μάθει ο Λευτέρης την προδοσία της γυναίκας του στην «Επιστροφή»; Είναι τελικά ακλόνητο το άλλοθι του Μάνθου στο «Σόι»; Τελικά ποιος είναι ο αρχαιολόγος στη «Φριτέζα»; Ποια είναι η Κασσάνδρα Γρίβα και τι θέλει από τη Μαργκώ στο «Τατουάζ»;

Ας δούμε αναλυτικά τι θα γίνει σήμερα στις σειρές των ΑΝΤ1 και Alpha.

Γυναίκα χωρίς όνομα

Η Μαρίνα ανακοινώνει στον Γιώργο και στη Σοφία πως αποφάσισε να μην πάει στο γάμο τους. Η Έλλη κάνει προσπάθεια να πλησιάσει εκ νέου τον Κωστή, αλλά εκείνος την αποφεύγει.

Η σχέση του Μιχάλη και της Μαρίνας βρίσκεται σε οριακό σημείο, ενώ η Ρένα και ο Αντρέας βρίσκουν καινούριο διαμέρισμα. Εν τω μεταξύ, ο Φώτης επισκέπτεται τη Μαρίνα για να της δώσει έναν φάκελο με κρίσιμες πληροφορίες που αφορούν την Ελπίδα.

Έλα στη θέση μου

Η Φαίη εξαγοράζει τον γιατρό του Αντρέα για να προχωρήσει ανενόχλητη τα σχέδιά της και ο Δαμιανός αναλαμβάνει να την παρακολουθήσει. Η Ρενάτα και ο Αχιλλέας έρχονται σε μία ακόμη έντονη αντιπαράθεση, το ίδιο όμως και ο Βλάσης με την Μίκα, η οποία αναρωτιέται τι σχέση μπορεί να είχε η Φαίη με τον εμπρησμό και θέλει να πάρει το μωρό μακριά από όλους και από όλα.

Ο Αχιλλέας προσπαθεί να μάθει ποιος πλήρωσε την αποφυλάκισή του, ενώ ο Ζούβας να καταστείλει μια επανάσταση καθώς οι αποθηκάριοι έχουν αποφασίσει να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους στις Φακιόλες ή να παραιτηθούν. Ο Λεωνίδας θέλει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με την Φλωρέτα, το ίδιο όμως φαίνεται να θέλει και ο Αντρέας με την Φαίη.

Η επιστροφή

Ο Χάρης βρίσκει τον Παύλο μέσα στο σπίτι του και η αντίδρασή του θα είναι έντονη. Ο Παύλος προσπαθεί να τον πείσει να μην τον καταδώσει. Την ίδια ώρα ο Νίκος ανακοινώνει στον Νικήτα την απόφαση του να κάνει το πολυπόθητο τεστ dna, με την προϋπόθεση να γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ο Ορέστης όμως θα τους ανακαλύψει και θα προτείνει να δώσει κι εκείνος δείγμα για το τεστ. Θα συμφωνήσει ο Νίκος και πως θ’ αντιδράσει ο Νικήτας; Ο Χρήστος κάνει μια σημαντική ανακάλυψη στο γραφείο του Λευτέρη που θ’ αλλάξει τις ισορροπίες.

Η Βίκυ ετοιμάζεται να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τον άντρα της στον Στάθη. Κάποιος όμως παρακολουθεί κάθε της βήμα. Θα μάθει ο Λευτέρης την προδοσία της γυναίκας του;

Το σόι σου

Ένας καυγάς στα μπουζούκια, ένα καρούμπαλο και μια πρωινή επίσκεψη στην Κηφισιά ανάβουν φωτιές στην οικογένεια Τριανταφύλλου. Η εξαδέλφη Φωτούλα είναι για άλλη μια φορά καλεσμένη στο κυριακάτικο τραπέζι των Τριαντάφυλλων, αλλά φτάνει τραυματισμένη από τη «μάχη» που άναψε ανάμεσα σε δυο παρέες στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει.

Κι ενώ περιγράφει όσα έζησε, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του άλλου καλεσμένου της οικογένειας, τον άνθρωπο που την τραυμάτισε. Είναι ο Μάνθος ένοχος ή το χτύπημα στο κεφάλι κάνει τη Φωτούλα να βλέπει οράματα;

Το άλλοθι του βαφτισιμιού της Αλεξάνδρας είναι ακλόνητο, αλλά η πολύ πρωινή του επίσκεψη στο σπίτι των νονών του, βάζει την οικογένεια σε υποψίες. Για ακόμη μία Κυριακή, το τραπέζι γίνεται αρένα και το ηπειρώτικο γινάτι έρχεται αντιμέτωπο με την κρητική υπερηφάνεια.

Πέτα τη φριτέζα

Ο Ερρίκος στο πρόσωπο της Ζαμπέλας βρίσκει όλο το αρχαίο ελληνικό κάλλος ενώ βλέπει την απίστευτη ομοιότητά της με μια βασίλισσα της αρχαίας Ελλάδας. Η Ζαμπέλα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη συμπάθεια του Ερρίκου επιστρατεύοντας όλο το χωριό για να παραμυθιάσει τον ερωτοχτυπημένο αρχαιολόγο.

Ο Κίμωνας δε μπορεί να αφήσει την τύχη του στη δολοπλόκα Ζαμπέλα και χρησιμοποιεί το Φίλιππο για να κάνει κάτι που πάει κόντρα στις αρχές του. Ο Αλέκος δε μπορεί να αντέξει τη ντροπή που νιώθει με τα καμώματα της συζύγου του και άθελα του αποκαλύπτει την πλεκτάνη στον Ερρίκο προκαλώντας την οργή του.

Το μαγαζί είναι ένα βήμα απ’ το να χαρακτηριστεί αρχαιολογικός χώρος μέχρι τη στιγμή που έρχονται στην επιφάνεια μυστικά για το ποιόν του αρχαιολόγου.

Το Τατουάζ

Η αστυνομία συλλαμβάνει την κοπέλα του ενός απαγωγέα και ψάχνει το σπίτι για τα χρήματα που λείπουν. Στο μεταξύ, ο Παύλος μαθαίνει για την επίθεση του Ορφέα στη Μάρθα και βγαίνει εκτός εαυτού! Η Μαργκώ κάνει μια κουβέντα με τον Τόνυ για την Τατιάνα και τον βάζει σε σκέψεις.

Η αστυνομία εξετάζει το βίντεο από το ξενοδοχείο που στραγγαλίστηκε η γυναίκα και προσπαθεί να αναγνωρίσει τον δράστη. Η Άννα συγκινείται όταν μαθαίνει για τη «θυσία» του Τόνυ, να βρει τα χρήματα για τα λύτρα. Ο Νικόλας τηλεφωνεί στον Σέκερη και τσακώνονται για την Αθηνά όπως ποτέ άλλοτε.

Ο Ορφέας, σε μια έκρηξή, δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο στη Χριστίνα. Η Τατιάνα λαμβάνει πάλι ένα μέιλ που αφορά στον σήριαλ κίλερ, αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι αλλιώτικα και ανατρεπτικά. Η Χριστίνα αρχίζει να ανακαλύπτει το βίαιο πρόσωπο του Ορφέα και σοκάρεται από τις αντιδράσεις του.

Ο Τόνυ αποκαρδιωμένος από τη σκληρή στάση που κρατά η Τατιάνα απέναντί του, αποφασίζει να σταματήσει τις προσπάθειες και να γυρίσει στο Λονδίνο. Ο Αλέξανδρος μαθαίνει για τη συμπεριφορά του Ορφέα προς τη Μάρθα και βάζει οριστικό τέλος στη φιλία τους.

Η Άννα ευχαριστεί τη Μαργκώ για όλα όσα έκανε για εκείνη στην υπόθεση της απαγωγής. Η Όλγα καλεί την παιδοψυχολόγο για να βεβαιωθεί ότι η Λήδα δεν έχει επηρεαστεί από όσα πέρασε. Ο Χάρης προσπαθεί να προσεγγίσει την Αφροδίτη, αλλά όλες του οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό.

Η Τατιάνα βρίσκεται μπροστά σε μια αποκάλυψη που ήταν όνειρο ζωής για εκείνη. Η Μαργκώ επιστρέφει στο Λονδίνο για να πάρει ό,τι της ανήκει, αλλά μια γυναίκα, η Κασσάνδρα Γρίβα, εντελώς απροσδόκητα θα της τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια.