Ο Δημήτρης Σκουλός και η Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλούν για το GNTM 2
Νέα

Ο Δημήτρης Σκουλός και η Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλούν για το GNTM 2

Ο Δημήτρης Σκουλός και η Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλούν για το GNTM 2

Η πρώτη «πράξη» για το Greece’s Next Top Model άρχισε και οι δύο από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ομάδας μίλησαν για τον νέο κύκλο του ριάλιτι και τα καινούρια πράγματα που θα δούμε την ερχόμενη σεζόν.

«Έχουν ξεκινήσει οι συμμετοχές, όχι οι auditions», ξεκαθάρισε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και συνέχισε: «Έχουμε πάρα πολλές συμμετοχές».

Όσο για το αν θα έχει συμμετοχή στο ποιες κοπέλες θα περάσουν την πρώτη φάση: «Όχι, εμένα η δουλειά μου θα είναι πάλι η ίδια, θα είμαι υπεύθυνη για τις φωτογραφίσεις».

Για το αν θα υπάρχουν και άντρες μοντέλα: «Το Σεπτέμβριο με το καλό, στις οθόνες σας θα δείτε τι θα έχει».

Δημήτρης Σκουλός: «Και κορίτσια plus size, αλλά και με χαρακτήρα»

Ο φωτογράφος και κριτής του GNTM αποκάλυψε κάποιες μικρές λεπτομέρειες για τον δεύτερο κύκλο.

«Θα δούμε πολύ πιο δύσκολα challenges, μεγαλύτερη παραγωγή, γι αυτό και ξεκινάμε λίγο πιο νωρίς», δήλωσε ο Δημήτρης Σκουλός και συνέχισε:

«Δεν βλέπουμε τίποτα εμείς στο pre-cast, βλέπουμε κι εμείς τα κορίτσια όταν τα βλέπει και ο κόσμος, στα γυρίσματα.

Για τα κορίτσια που έχουν κάνεις πλαστικές επεμβάσεις, ο φωτογράφος απάντησε: «Αν είναι διακριτικές και δεν επηρεάζουν τη συνολική εικόνα, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν έχω μετανιώσει για την ατάκα “όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές”, δεν το είπα για την Ιωάννα Μπέλα».

Για τους τύπους των κοριτσιών που θα επιλεχθούν: «Εννοείται ότι θα έχουμε και plus size μοντέλα και characters, όλα. Κορίτσια με στόφα μοντέλου».