Ντέπυ Γκολεμά: “Το ΕΣΡ ετοιμάζει νομική επιστολή για όλα τα κανάλια”
Νέα

Ντέπυ Γκολεμά: “Το ΕΣΡ ετοιμάζει νομική επιστολή για όλα τα κανάλια”

Ντέπυ Γκολεμά: “Το ΕΣΡ ετοιμάζει νομική επιστολή για όλα τα κανάλια”

Στο “Έλα, Χαμογέλα” μίλησε η Ντέπυ Γκολεμά για την τηλεοπτική σεζόν που έχει ξεκινήσει -νωρίς φέτος- εδώ και περίπου δύο μήνες.

Όπως σχολίασε η Ντέπυ αυτό ίσως οφείλεται στις πολιτικές εξελίξεις.

“Φαίνεται μία χρονιά ενδιαφέρουσα από την άποψη ότι ξαναγυρίζει η μυθοπλασία και η αναπαράσταση ιστορικών γεγονότων όπως το Κόκκινο Ποτάμι αλλά και η τρέλα των καναλιών με τα ριάλιτι τύπου GNTM και η επιστροφή άλλων όπως το Big Brother. Oι τηλεθεατές δεν έχουν και πάρα πολλές επιλογές” είπε η Ντέπυ.

Τι είπε όμως για το GNTM και τις μεγάλες του τηλεθεάσεις;

“Εξαρτάται από το τι δίνεις στον κόσμο. Κι εμείς να βγούμε γυμνοί στον δρόμο μπορεί να κάνουμε 50%”, είπε.

“Ο ΣΚΑΪ το απόγευμα είχε μια νεκρή ζώνη”

“Θεωρώ καταστροφική την ιδέα του ΣΚΑΪ να βάλει απέναντι από τις ‘Άγριες μέλισσες’ το ‘Λόγω Τιμής’. Πρόκειται για μία σειρά αριστούργημα την οποία κατέστρεψε”, επανέλαβε όπως είχε γράψει και στο μπλογκ της πριν από μερικές ημέρες.

“Όταν έχεις δύο καλά προγράμματα δεν τα βάζεις απέναντι παρόλο που ο ανταγωνισμός λέει απέναντι στο καλό να βάζεις το καλύτερο. Αυτό είναι μια μπούρδα κατά την άποψή μου γιατί έτσι μειώνεις το ενδιαφέρον των τηλεθεατών”, είπε.

Σε ερώτηση αν στον ΣΚΑΪ θα υπάρξουν εξελίξεις μετά και την πορεία των σειρών του η Ντέπυ απάντησε ότι “συνήθως την πληρώνει όχι ο ακριβώς υπεύθυνος αλλά ο λίγο παρακάτω που είχε την ιδέα. Δεν θα τις ήθελα αυτές τις εξελίξεις γιατί τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ, προφανώς παίρνουν εντολές και είναι αλήθεια ότι ο ΣΚΑΪ επένδυσε στη μυθοπλασία αλλά έκανε λάθος στο πώς έπρεπε να την τοποθετήσει στο πρόγραμμά του”.

“Το απόγευμα έχει μία νεκρή ζώνη, μια εμπόλεμη κατάσταση”, είπε χαρακτηριστικά.

“Ο Alpha έχει τεράστιο πρόβλημα στην ενημέρωση”

“Έχω την εντύπωση ότι ο Alpha ούτως ή άλλως θα δυσκολευόταν, ήταν κάτι που το ξέραμε. Βοηθά σε αυτό και το πολιτικό κλίμα. Επένδυσε περισσότερο προς το “πρώτη φορά Αριστερά” και τώρα δυσκολεύεται στην ενημέρωση, γιατί κάποια από τα προγράμματά του πάνε καλά, δεν είναι άσχημη η ανταπόκριση. Στην ενημέρωση πάει χάλια, οι ειδήσεις του δεν πάνε καθόλου καλά, κάποιες ενημερωτικές εκπομπές, που έχουν βγει το πρωί και κατά τη γνώμη μου είναι σε λάθος ώρα, είναι κατεστραμμένες. Έχει τεράστιο πρόβλημα”, είπε η τηλεκριτικός.

“Η εποχή των τηλεπαιχνιδιών έχει περάσει, είναι κάτι σαν την εποχή των Παγετώνων, δεν βρίσκεις καλά τηλεπαιχνίδια πια. Το Deal ήταν ένα καλό παράδειγμα. Είναι άτυχη στιγμή να βάλεις τηλεπαιχνίδια. Κανένα δεν σου τραβάει τον ενδιαφέρον”.

Τι είπε για το GNTM και το ΕΣΡ;

“Μιλώντας με ανθρώπους από το ΕΣΡ ακόμα είναι σε διαδικασία να το βλέπουν το θέμα, πιθανά να βγει απόφαση και αφού τελειώσει το ριάλιτι. Ετοιμάζουν μία νομική επιστολή σε όλα τα κανάλια για το περιεχόμενο των προγραμμάτων”.