Ντέπυ Γκολεμά: «Το κοινό της Βίκυς Χατζηβασιλείου θέλει να βλέπει την εκπομπή και να κλαίει»
Νέα

Ντέπυ Γκολεμά: «Το κοινό της Βίκυς Χατζηβασιλείου θέλει να βλέπει την εκπομπή και να κλαίει»

Ντέπυ Γκολεμά: «Το κοινό της Βίκυς Χατζηβασιλείου θέλει να βλέπει την εκπομπή και να κλαίει»

Η Ντέπυ Γκολεμά βρέθηκε, σήμερα, στην εκπομπή «Όλα Λάθος» και σχολίασε την τηλεοπτική πραγματικότητα και αποκάλυψε το μέλλον πολλών προσώπων της μικρής οθόνης.

Ποια ήταν η καλύτερη εκπομπή της σεζόν;

Όπως είπε η δημοσιογράφος, η καλύτερη εκπομπή της σεζόν ήταν το «Βινύλιο» με τον Αντώνη Κανάκη παρά το γεγονός ότι το τελευταίο επεισόδιο των «Ράδιο Αρβύλα» δεν την ικανοποίησε.

Στη συνέχεια, είπε ότι ο ΣΚΑΪ οδεύει προς διαζύγιο με τον Ατζούν Ιλιτζαλί λόγω των υπέρογκων οικονομικών απαιτήσεών του και, μάλλον, κανένα ελληνικό κανάλι δεν θα συνεργαστεί μαζί του την επόμενη χρονιά. Χαρακτήρισε «στατική» την ορολογία που χρησιμοποιεί ο Σάκης Τανιμανίδης, η περιγραφή του οποίου στο Survivor μοιάζει με ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.

Η Ντέπυ Γκολεμά αποκάλυψε ότι η αγαπημένη της πρωινή εκπομπή είναι αυτή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όχι όμως τη στιγμή που εμφανίζεται σε αυτήν ο Δήμος Βερύκιος, για τον οποίο είπε πως η συνεργασία του με τον Alpha θα ολοκληρωθεί λόγω διοικητικών αλλαγών.

«Συμβουλεύω τον Γιώργο Λιάγκα να μην μείνει στον ΑΝΤ1»

Ως προς τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ντέπυ Γκολεμά είπε: «Έχει θαυμαστές ανθρώπους που τους αρέσει να βλέπουν την εκπομπή της και να κλαίνε».

Για τον Γιώργο Λιάγκα, η δημοσιογράφος ανέφερε ότι «απαξιώθηκε» στον ΑΝΤ1, του «έκαναν μεγάλη ζημιά» και τον συμβούλευσε να πάει σε κάποιο άλλο κανάλι, είτε αυτό είναι ο ΣΚΑΪ είτε το OPEN.

«Κατ’ εμέ, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δεν κάνει και δεν έκανε ποτέ» είπε η Ντέπυ Γκολεμά για την παρουσιάστρια και συμπλήρωσε: «Όλοι γνωρίζουμε, κανείς δεν λέει, πώς ένας άνθρωπος βοηθείται για να κάνει καριέρα».