Ντέπυ Γκολεμά: Ο Δήμος Βερύκιος, η παλιά κόντρα με τον Λιάγκα και η αδικία προς τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Νέα

Ντέπυ Γκολεμά: Ο Δήμος Βερύκιος, η παλιά κόντρα με τον Λιάγκα και η αδικία προς τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ντέπυ Γκολεμά: Ο Δήμος Βερύκιος, η παλιά κόντρα με τον Λιάγκα και η αδικία προς τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

“Φουλ” της Ντέπυς Γκολεμά ήταν σήμερα η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη πήρε συνέντευξη από τη γνωστή τηλεκριτικό, τη δική μας Ντέπυ-blogger του Znews και είχαν πολλά να πουν.

Αρχικά η Ντέπυ αναφέρθηκε στην κόντρα της με τον Δήμο Βερύκιο

“Δεν είναι ο σκοπός μου να ανάβω φωτιές, πίστεψέ με. Δεν πέρασα απαρατήρητη σε αυτό που έκανα. Πολλές φορές κινδύνευσα να χάσω τη δουλειά μου. Ο Δήμος δεν ξέρω τι έχει με μένα. Εγώ με τον Δήμο έχω ασχοληθεί δυο τρεις φορές στην καριέρα μου, δεν είναι ένας άνθρωπος που συμπαθώ, δεν θα τον έβαζα σπίτι μου αλλά ούτε αυτός εμένα. Έχω μάθει ότι έχει προσπαθήσει πολλές φορές να εμποδίσει δουλειές μου – για δυο τρεις είμαι πάρα πολύ σίγουρη- τα παλιά τα χρόνια. Πραγματικά αυτή η κόντρα θέλω να λήξει με την έννοια ότι δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί του”.

Η Ντέπυ αναφέρθηκε και στο γεγονός ένα βαρύ της σχόλιο για τον Νίκο Μαστοράκη της κόστισε οικονομικά καθώς κάθε μήνα του καταβάλλει 200 ευρώ ως αποζημίωση, πράγμα που τη δυσκολεύει εν μέσω κρίσης. “Δείχνει μία κατανόηση όταν αργώ”, είπε με χιούμορ.

Ιδιαίτερη αναφορά όμως έκανε και σε άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα.

“Έχω αδικήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον οποίο αυτή τη στιγμή έχω την καλύτερη άποψη. Ένας άλλος είναι ο Γιώργος Λιάγκας με τον οποίον είχαμε τεράστιες κόντρες. Με πείραξε πολύ όταν ο ΑΝΤ1 τον κράτησε αιχμάλωτο”, είπε χαρακτηριστικά.

Η τηλεοπτική Εθνική Ελλάδος της Ντέπυς

Η Κλεοπάτρα της ζήτησε την dream team της τηλεόρασης:

“Θα κατέβαζα τον Νίκο Χατζηνικολάου, την Αθηναΐδα Νέγκα, τον Κοκλώνη γιατί μου αρέσουν τα ταξίδια του. Και ο Λιάγκας και ο Αρναούτογλου έχουν θέση στην τηλεόραση”.

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον καυγά τους;

Ο δημοσιογράφος εξήγησε πώς βρέθηκε με την τηλεκριτικό σε αντίπαλα στρατόπεδα από την εποχή που ήταν αρχισυντάκτης της RealLife όταν του ζητήθηκε να μην ελέγχει τη στήλη της Ντέπυς.

Όταν εκείνη έγραψε κάτι για τον ίδιο έγινε μεγάλος καυγάς. “Μας άκουσε όλο το κτίριο στην Κηφισίας.”

Όμως όπως είπε ο Γιώργος έκατσαν σε ένα γραφείο οι δυο τους και είπαν τα συγγνώμη τους και τα λάθη τους και από τότε εξομαλύνθηκαν οι σχέσεις τους.

Η ευγνωμοσύνη της Κλεοπάτρας Πατλάκη

Μια ιδιαίτερη στιγμή ήταν και η εξομολόγηση της Κλεοπάτρας που δήλωσε ότι χρωστά ευγνωμοσύνη στην Ντέπυ διότι παρόλο που κάποτε δεν είχε πει καλά λόγια για εκείνη, η Ντέπυ -όταν είχε μείνει χωρίς δουλειά- της έδωσε μεροκάματο.

Ακούστε τι είπε: