Ντέπυ Γκολεμά: “Οι ‘8 λέξεις’ δεν είναι του γούστου μου”
Νέα

Ντέπυ Γκολεμά: “Οι ‘8 λέξεις’ δεν είναι του γούστου μου”

Ντέπυ Γκολεμά: “Οι ‘8 λέξεις’ δεν είναι του γούστου μου”

Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και εξέφρασε τη γνώμη της για την καθημερινή σειρά του Αντρέα Γεωργίου, ενώ σχολίασε και τα νέα τηλεπαιχνίδια του ΣΚΑΪ.

Αρχικά, η τηλεκριτικός ευχήθηκε να είναι μία καλή σεζόν.

“Πιστεύω να έχουμε μία ενδιαφέρουσα τηλεοπτική χρονιά για να μην βαρεθεί και ο κόσμος”, είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ερωτήθηκε για το αν η νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου με τίτλο “8 λέξεις” θυμίζει την προηγούμενή του, “Το Τατουάζ”, η απάντησή της ήταν ευθύς και καταλυτική.

“Είναι ‘Τατουάζ’ σίγουρα. Δεν είναι του γούστου μου”, είπε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε “Φαίνεται και από τα νούμερα ότι έχει κάποιο πρόβλημα”.

Αμέσως μετά, αποκάλυψε ποιο χαρακτηριστικό πρέπει να έχει μία καθημερινή σειρά.

“Απλά να παίζουν καλά είναι το θέμα. Όταν κάτι είναι καθημερινό, ο ηθοποιός δεν παίζει και πάντα πολύ καλά, γιατί υπάρχει αυτή η βιασύνη.

Μερικές φορές είτε λέει ‘φέρε μου μια πίτσα’, είτε λέει ‘έφυγε από τη ζωή μου εκείνη’ είναι σαν να το λέει με την ίδια σκέψη και λογική”, δήλωσε η Ντέπυ Γκολεμά.

Τα τηλεπαιχνίδια του ΣΚΑΪ

Ο ρεπόρτερ αμέσως μετά, ρώτησε την τηλεκριτικό τη γνώμη της για το Guess my age και το Boom, τα τηλεπαιχνίδια του ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας ότι είναι βαρετά.

“Κι εμένα μου φαίνονται πολύ βαρετά. Κυρίως το Boom. Γενικά, δεν ξέρω, η εποχή των τηλεπαιχνιδιών είναι λίγο περίεργη”, δήλωσε χαρακτηριστικά.