Νίκος Μουτσινάς: Σκέψεις αποχώρησης από το OPEN;
Νέα

Νίκος Μουτσινάς: Σκέψεις αποχώρησης από το OPEN;

Νίκος Μουτσινάς: Σκέψεις αποχώρησης από το OPEN;

Ο Νίκος Μουτσινάς πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στον OPEN με την “Παρέα” του και ήταν εκείνος που ανέβασε με τα νούμερά στο κανάλι.

Ο παρουσιαστής ανανέωσε το ραντεβού του με το κοινό για τη νέα σεζόν, ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά για την τηλεοπτική του στέγη, παρά το γεγονός ότι στο συμβόλαιο του υπάρχει ο συν ένας χρόνος, ο οποίος ενδεχομένως να τον δεσμεύσει.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή Happy Day, στον Νίκο Μουτσινά έχουν γίνει προτάσεις από πολλά κανάλια, μάλιστα υπήρξε και ένα το οποίο είναι διατεθειμένο να πληρώσει και τη ρήτρα του συμβολαίου του, ύψους 200.000 ευρώ, τη στιγμή που και ο ΣΚΑΪ έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκησή του.

“Μόνο ένα συμβόλαιο είναι αυτό που είναι κατοχυρωμένο για τη νέα σεζόν, της Κατερίνας Καινούργιου. Ο Νίκος έχει το +1, το οποίο ανανεώνεται από τη μία ή την άλλη πλευρά, ανάλογα με τη συμφωνία. Όλα τα κανάλια θέλουν να τον διεκδικήσουν και το έκαναν ακόμα και στα μέσα της σεζόν”, είπε μεταξύ άλλων η Τίνα Μεσσαροπούλου και συνέχισε:

“Η κατάσταση στο OPEN δεν είναι εύκολη, υπάρχουν αλλαγές και ανακατατάξεις, με τον Νίκο να έχει κάποια παράπονα. Είναι όλα στον αέρα”.

Δείτε τι είπαν στην εκπομπή Happy Day: