Νίκος Μουτσινάς: Η… προαναγγελία για τη νέα σεζόν

Νίκος Μουτσινάς: Η… προαναγγελία για τη νέα σεζόν


Πένυ Μακρή

Τι υποσχέθηκε ο παρουσιαστής;

Η «Παρέα» του Νίκου Μουτσινά ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή με πολλές εκπλήξεις και επωνύμους, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλατό του.

Ο παρουσιαστής γνώρισε την επιτυχία τη φετινή σεζόν μέσα από τη συχνότητα του OPEN και παρά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στον «αέρα» σχετικά με την τηλεοπτική του στέγη τη νέα χρονιά, εκείνος υποσχέθηκε ότι η… επιστροφή θα είναι εξαιρετική.

«Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το ασταμάτητο πάρτυ που ζήσαμε όλη αυτή την χρονιά! Με κάνατε φίλο σας και εγώ ένιωσα οτι γίναμε παρεα! Η τελευταία εκπομπή ήταν ο ορισμός της έκπληξης για μένα. Περασα μαγικά. Είναι υπέροχο όταν συντονίζεται η τρέλα και η χαρα! Όλοι όσοι ήρθατε έστω και για λίγο στο πλατό, αποδείξατε ότι η χαρα και η πλάκα μας συνδέει. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μερος αυτης της γιορτης! Παιδια, να το ξέρετε ότι Θα μου λείψει η επικοινωνία μας. Άντε να γεμίσετε μπαταρίες γιατί η χρόνια που έρχεται θα είναι εξαιρετική!!», έγραψε στο Instagram, ανεβάζοντας το παρακάτω βίντεο.

View this post on Instagram

Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το ασταμάτητο πάρτυ που ζήσαμε όλη αυτή την χρονιά! Με κάνατε φίλο σας και εγώ ένιωσα οτι γίναμε παρεα! Η τελευταία εκπομπή ήταν ο ορισμός της έκπληξης για μένα. Περασα μαγικά. Είναι υπέροχο όταν συντονίζεται η τρέλα και η χαρα! Όλοι όσοι ήρθατε έστω και για λίγο στο πλατό, αποδείξατε ότι η χαρα και η πλάκα μας συνδέει. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μερος αυτης της γιορτης! Παιδια, να το ξέρετε ότι Θα μου λείψει η επικοινωνία μας. Άντε να γεμίσετε μπαταρίες γιατί η χρόνια που έρχεται θα είναι εξαιρετική!! Σας αγαπώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά.. Νικόλας❤️

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) on