Νίκος Κουρκούλης: «Ο γάμος μου με την Κέλλυ Κελεκίδου πέρασε σκαμπανεβάσματα»
Νέα

Νίκος Κουρκούλης: «Ο γάμος μου με την Κέλλυ Κελεκίδου πέρασε σκαμπανεβάσματα»

Νίκος Κουρκούλης: «Ο γάμος μου με την Κέλλυ Κελεκίδου πέρασε σκαμπανεβάσματα»

Ο Νίκος Κουρκούλης ήταν καλεσμένος στην αποψινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark, και μίλησε για τη ζωή του στην Αυστραλία και τις δυσκολίες που πέρασε εκεί, την επιστροφή στην Ελλάδα και τα νυχτερινά κέντρα, αλλά και για τον γάμο του με την Κέλλυ Κελεκίδου.

«Αναζητώ τις παύσεις στην καλλιτεχνική πορεία μου»

Ο Νίκος Κουρκούλης αναφέρθηκε στις παύσεις που έχει κάνει στην καλλιτεχνική πορεία του, λέγοντας πως αυτή του 2001 οφειλόταν σε πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και η επόμενη ήταν το 2009. Ο ίδιος, βέβαια, τόνισε ότι αναζητά διαλείμματα στην επαγγελματική ζωή του, αν και παραδέχθηκε πως αυτά κάνουν κακό τόσο στη σχέση με το κοινό όσο και με τα media.

To hit που απέρριψε

Ο Νίκος Κουρκούλης παραδέχθηκε ότι έχει απορρίψει πολλά hits, όπως το «Θέλω να σε ξαναδώ» που διασκεύασε ο Πάνος Κιάμος. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν δέχθηκε να το ερμηνεύσει διότι -μετά την επιστροφή από την Αυστραλία- δεν ήθελε να κάνει μια «δανεική επιτυχία».

Η ζωή στην Αυστραλία και η πρώτη γνωριμία με την Κέλλυ Κελεκίδου

Ο Νίκος Κουρκούλης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε όταν έζησε για περίπου τέσσερα χρόνια στην Αυστραλία. Εκεί, ασχολήθηκε με τον χώρο της εστίασης, αλλά στην αρχή υπήρξε ζήτημα με τη visa τόσο εκείνου όσο και της οικογένειάς του. Όσο για την Κέλλυ Κελεκίδου, δεν μπόρεσε -όπως ανέφερε ο τραγουδιστής- να δημιουργήσει στενές σχέσεις λόγω του ότι δεν μιλά καλά Αγγλικά.

Ο Νίκος Κουρκούλης αφηγήθηκε και την πρώτη γνωριμία του με την Κέλλυ Κελεκίδου. Ύστερα από προτροπή του Θοδωρή Ζαγοράκη, μετά την κατάκτηση του Euro 2004, πήγε σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης για να ακούσει την τραγουδίστρια. Ο ίδιος την πλησίασε, της έδωσε το τηλέφωνό του, αλλά -όπως είπε- εκείνη δεν εκδηλώθηκε στην αρχή.

Ο γάμος του με την Κέλλυ Κελεκίδου

Ο Νίκος Κουρκούλης παραδέχθηκε ότι ο γάμος του με την Κέλλυ Κελεκίδου είχε σκαμπανεβάσματα. Μάλιστα, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Η περίοδος της Αυστραλίας ήταν μια δύσκολη περίοδος και για τους δύο. Όταν το ζεις, δεν το αντιλαμβάνεσαι. Όταν αποστραφείς και το δεις με ένα τρίτο βλέμμα, τότε αλλάζεις και -αν σε ενδιαφέρει ο άνθρωπος- προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο. Αυτό σημαίνει αληθινή αγάπη. Από ‘κει και ύστερα, αν κρίνεις ότι κουράστηκες πραγματικά και δεν θέλεις να προσπαθήσεις, πάει να πει ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου και είναι καλύτερα ο καθένας να τραβήξει τον δρόμο του. Πιστεύω ότι μεγάλο ρόλο παίζει η οικογένεια».

«Πήρα φωτιά στη σκηνή όταν τραγουδούσα το ‘Παίζεις με τη φλόγα’»

Ο Νίκος Κουρκούλης θυμήθηκε και ένα τρομερό περιστατικό που του συνέβη κατά τη διάρκεια εμφάνισής του σε νυχτερινό κέντρο. Όπως είπε, εξαιτίας ενός εφέ που δεν λειτούργησε σωστά, πήρε φωτιά τη στιγμή που τραγουδούσε το «Παίζεις με τη φλόγα» και αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.

Στο εξομολογητήριο

Ο Νίκος Κουρκούλης μπήκε και στο εξομολογητήριο και έκανε πιπεράτες δηλώσεις, όπως πόσο σημαντικό είναι το σεξ σε μία σχέση. Ο τραγουδιστής, μάλιστα, αποκάλυψε ότι το αγαπημένο σημείο του στο σώμα της συζύγου του, Κέλλυς Κελεκίδου, είναι τα οπίσθιά της.