Νίκος Κοκλώνης: Πήρε εξιτήριο και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: Πήρε εξιτήριο και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του

Νίκος Κοκλώνης: Πήρε εξιτήριο και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του

Ο Νίκος Κοκλώνης κατέρρευσε από τις πολλές ώρες δουλειάς και κινδύνευσε η ζωή του, την οποία δεν θα είχε αν οι συνεργάτες του δεν επέμεναν να μεταβεί στο νοσοκομείο μετά το τέλος των γυρισμάτων του τελευταίο It’s Show Time.

«Είναι αλήθεια ότι δεν θα είχα ξυπνήσει το πρωί μετά το γύρισμα. Ήταν τεράστιο λάθος το ότι έκανα 8 ώρες γύρισμα. Μετά το κάταγμα στη μύτη, τα προβλήματα με τα νεφρά και σχεδόν το έμφραγμα που πέρασα και πήγα στα στούντιο  και τελικά είμαι ζωντανός και αυτό είναι θαύμα. Νομίζω ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να πάω να ανάψω μία λαμπάδα», είπε ο Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και τον λόγο πήρε ο γιατρός του κ. Πλουμίδης:

«Ο Νίκος σώθηκε πραγματικά από θαύμα. Με τους ρυθμούς που δουλεύει ήταν σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα το πάθαινε. Τον είχα προειδοποιήσει ότι δεν θα έπρεπε να δουλεύει σε αυτούς τους ρυθμούς. Έπαθε υπερκόπωση μέσα σε ένα περιβάλλον ζέστης, έπαθε αφυδάτωση και κατέρρευσε με αποτέλεσμα να πάθει κάταγμα στη μύτη και μια οξεία νεφρική ανεπάρκεια, η οποία με τη θεραπεία αποκαταστάθηκε πλήρως. Πέρασε και ένα σαν καρδιακό επεισόδιο, το οποίο όμως ήταν αμελητέο, αλλά από εδώ και πέρα, πρέπει να πάρει μερικές ημέρες ξεκούρασης».

Ο παρουσιαστής έκανε ένα μεγάλο λάθος και το παραδέχτηκε: «Την Κυριακή είχα ένα γύρισμα, πριν από το γύρισμα του It’s Show Time, που ήταν ένα βίντεο κλιπ με τη Χριστίνα Παππά. Για να βγω εγώ σε αυτό το βίντεο κλιπ χωρίς μπλούζα και για να μην φαίνονται τα τυχόν παραπάνω κιλά μου, έκανα πολύ έντονη γυμναστική, ίδρωσα, την επόμενη μέρα το πρωί έκανα γυμναστική και πήγα στο στούντιο. Έτσι αφυδατώθηκα. Τι δεν θα κάνω τώρα; Θα είμαι πιο προσεκτικός, θα συνεχίσω να προσέχω τη διατροφή μου, όπως έκανα, αλλά σίγουρα θα πέσουν οι ρυθμοί μου για 1-2 μήνες μέχρι να έρθει η καινούρια σεζόν, γιατί το χρειάζομαι».