Νίκος Κοκλώνης: Ποιος μεγάλος τραγουδιστής ετοιμάζεται να κλείσει για το Just the two of us;
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: Ποιος μεγάλος τραγουδιστής ετοιμάζεται να κλείσει για το Just the two of us;

Νίκος Κοκλώνης: Ποιος μεγάλος τραγουδιστής ετοιμάζεται να κλείσει για το Just the two of us;

Ο Νίκος Κοκλώνης βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο “Έλα, Χαμογέλα” όπου ήταν καλεσμένη η Βίκυ Κάβουρα.

Η ηθοποιός μίλησε για το γεγονός ότι βγαίνουν πολλές φορές έξω αν και η Βίκυ δήλωσε ότι ο Νίκος είναι σπιτόγατος.

“Από την αρχή είχαμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο, τον αγαπώ πάρα πολύ. Πήγαμε ένα ταξίδι στη Ρώμη με το Celebrity Travel και τον αγάπησα. Συνδυάζει την απόλυτη εξυπνάδα που θαυμάζω και τον απόλυτο παιδικό αυθορμητισμό που μου αρέσει τόσο πολύ!” είπε.

Η Βίκυ είπε ότι δέχτηκε αμέσως την πρότασή του να συνεργαστούν στο It’s Show Time. “Στην αρχή με δυσκόλεψε που έπρεπε να είμαι ο εαυτός μου”, είπε.

Η αποκάλυψη για τον Νίκο Βέρτη

Η Βίκυ μίλησε και για το Just the 2 of us. Όπως είπε η κριτική επιτροπή θα είναι τετραμελής με έναν guest.

Αποκάλυψε ότι γίνονται συζητήσεις με έναν τραγουδιστή που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στην τηλεόραση ούτε ως καλεσμένος. “Είμαστε πολύ κοντά”, είπε.

Ο Νίκος Κοκλώνης βγήκε να μιλήσει και άφησε να εννοηθεί (τραγουδώντας το “Μεγάλα λόγια μη μου λες”) ότι ο εν λόγω τραγουδιστής είναι ο Νίκος Βέρτης.

Ο Mr Travel θέλησε να δώσει μία είδηση για τη Βίκυ. Όπως είπε το καλοκαίρι κάλεσαν τη Βίκυ να πάει για δοκιμαστικό στην Ελένη Μενεγάκη και εκείνη απέρριψε την πρόταση για να μείνει με τον Νίκο. “Με πήρε τηλέφωνο από κει”, είπε ο παρουσιαστής.

“Πάμε πακέτο. Πάντα και παντού μαζί σου μωρό μου!” του είπε η Βίκυ.

“Το δύσκολο είναι να κλειδώσει η κριτική επιτροπή, να ταιριάξουν οι χαρακτήρες και επειδή είναι απόφαση του διευθυντή προγράμματός μας δεν μπορώ να πω ακόμα ποιος θα είναι. Αν με ρωτάς σαν Νίκο θα σου πω ότι έχω στο μυαλό μου την κριτική επιτροπή. Κατά 99% θα είναι μαζί μας ένας πολύ γνωστός μουσικοσυνθέτης που έχει γράψει φοβερές επιτυχίες, για έναν καιρό όλα τα σουξέ από τον ίδιο γράφονταν, θα έχουμε 3 τραγουδιστές και φυσικά την Άντζελα Δημητρίου. Θα είναι 4 άτομα με έναν guest”, είπε ο Νίκος.

“Η Άντζελα είναι καλή. Δεν είναι ντίβα να μου πει ότι δεν θέλει τον έναν ή τον άλλο. Το έχω αντιμετωπίσει όμως. Υπήρξαν τραγουδιστές που το είπαν”, ομολόγησε.

“10 με 15 Ιανουαρίου θα βγούμε στον αέρα, δεν θα είναι ζωντανό και η διάρκειά του θα είναι περίπου 3 ώρες”, είπε για το νέο talent show που έρχεται στο Open.

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε και για το βιντεοκλίπ του με την Κατερίνα Ζαρίφη και ζήτησε να σχολιάσουν το γραμμωμένο στήθος του.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ως γυμναστής ανέλαβε να του πει ότι έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια από την τελευταία φορά που το είδε στο Χονγκ Κονγκ και αυτό φαίνεται.