Νίκος Κοκλώνης: “Είχαμε καλεσμένη την Άννα Βίσση αλλά δεν ήρθε”
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: “Είχαμε καλεσμένη την Άννα Βίσση αλλά δεν ήρθε”

Νίκος Κοκλώνης: “Είχαμε καλεσμένη την Άννα Βίσση αλλά δεν ήρθε”

Αλλαγή σχεδίων στην τελευταία εκπομπή του It’s Show Time, καθώς όπως αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης, η Άννα Βίσση λόγω συναυλίας δεν κατάφερε να παρουσιαστεί και από εκεί προέκυψε η ιδέα για το video clip του Magava Tout.

“Κανονικά ήταν να είχαμε καλεσμένη την Άννα Βίσση αλλά δεν μπόρεσε λόγω μιας συναυλίας να έρθει. Άρα είπα να αναβιώσω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια. Έτσι ξεκινήσαμε, κάναμε δυο φορές γυρίσματα σε Σαντορίνη και Ραφήνα και βγήκε το αποτέλεσμα που είδες”, δήλωσε στην εκπομπή Happy Day ο παρουσιαστής και συνέχισε:

“Κατευθείαν πήγαμε στο στούντιο και το πιο δύσκολο για εμένα ήταν να μάθω τα τσιγγάνικα γιατί κάθε λέξη ήταν σαν να τραγουδάω κινέζικα! Και για τη Χριστίνα ήταν (δύσκολο) να προσπαθεί να κάνει τα (λαϊκά) γυρίσματα της Βίσση…. και δεν είναι εύκολο να τραγουδήσεις Βίσση.

Από την άλλη άκουσα και κάποια σχόλια ότι αν θέλουμε φύγουν τα κουνούπια ή οι κατσαρίδες το καλοκαίρι, θα το βάζουμε δυνατά οπότε θα φοβούνται και θα φεύγουν”.

Ενώ από την πλευρά της, η Χριστίνα Παππά πρόσθεσε: “Δεν είπαμε ότι έχουμε φωνή. Το κάναμε για να διασκεδάσουμε, να διασκεδάσει ο κόσμος και να γελάσουμε… για να φύγουν οι κατσαρίδες όπως λέτε κι εσείς, να φύγουν όλα!”.