Νίκος Κοκλώνης: «Αν δεν πήγαινα στο νοσοκομείο δεν θα είχα ξυπνήσει»
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: «Αν δεν πήγαινα στο νοσοκομείο δεν θα είχα ξυπνήσει»

Νίκος Κοκλώνης: «Αν δεν πήγαινα στο νοσοκομείο δεν θα είχα ξυπνήσει»

Την τελευταία του εκπομπή για τη σεζόν ετοίμαζε χθες ο Νίκος Κοκλώνης και οι συνεργάτες του, ωστόσο τα πράγματα είχαν άσχημη κατάληξη, με τον παρουσιαστή να οδηγείται στο νοσοκομείο.

Ο Mr Travel ένιωθε άσχημα από το πρωί, ξάπλωσε να ξεκουραστεί και το απόγευμα πήγε κανονικά στο γύρισμα χωρίς να δώσει την πρέπουσα σημασία στην υγεία του, καθώς δεν ήθελε να ακυρώσει το γύρισμα και τόσους καλεσμένους που περίμεναν για την εκπομπή.

«Δεν πίστευα ότι ήταν κάτι τόσο σοβαρό. Δεν ήθελα να ακυρώσω σε καμία περίπτωση το γύρισμα, ένιωθα υποχρέωση για τους καλεσμένους και τον κόσμο», δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από το νοσοκομείο «Υγεία» και συνέχισε:

«Εγώ ήμουν σπίτι, είχα τελειώσει τη γυμναστική και περίμενα να ετοιμαστώ για να πάω στο στούντιο. Αισθάνθηκα να με πιάνει κράμπα στο πόδι και σηκώθηκα να μου περάσει. Σε λίγα δευτερόλεπτα όλα έσβησαν, βρέθηκα στο πάτωμα, χτύπησα τη μύτη μου, το πόδι μου και ανέβηκα πάνω στο κρεβάτι μου να ξεκουραστώ γιατί ένιωθα ότι δεν είχα δυνάμεις. Κοιμήθηκα 40 λεπτά, ξύπνησα, έφαγα, πήγα στο στούντιο, θεώρησα ότι δεν έχω κάτι, ξεκίνησε το γύρισμα, πάνω στη δράση δεν καταλάβαινα, ώσπου η αρχισυντάκτρια με ειδοποίησε ότι έχω γεμίσει αίματα. Μόλις τελειώσαμε και έπεσαν οι ρυθμοί δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου».

Ο Νίκος δεν ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ωστόσο οι συνεργάτες του επέμεναν: «Ήθελα να πάω σπίτι μου, να ξεκουραστώ και να ξυπνήσω το πρωί. Αν είχα πάει σπίτι δεν θα είχα ξυπνήσει. Πήγα στο νοσοκομείο μου είπαν ότι έπεσε το ζάχαρό μου και με έστειλαν να φάω κάτι. Μέχρι να γυρίσω μου είπαν να μπω γρήγορα για εξετάσεις γιατί βρήκαν δύο δείκτες ανεβασμένους. Θα μείνω κάποιες μέρες μέσα γιατί ήταν και θέμα υπερκόπωσης και θα είμαι καλά».