Νίκη Βίσση: «Είδα το σπίτι μου να καίγεται στο Μάτι»
Νέα

Νίκη Βίσση: «Είδα το σπίτι μου να καίγεται στο Μάτι»

Νίκη Βίσση: «Είδα το σπίτι μου να καίγεται στο Μάτι»

Η Νίκη Βίσση ήταν καλεσμένη απόψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, και μίλησε για το πώς επηρεάστηκε από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

«Μένω στο υπόγειο του καμένου σπιτιού μου»

Η Νίκη Βίσση είπε ότι μένει στο υπόγειο του καμένου της σπιτιού της στο Μάτι και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Το θέμα δεν είναι το δικό μου σπίτι, είναι 500 σπίτια ολοσχερώς καμμένα». Η ίδια ανέφερε ότι ζει στην περιοχή από το 1995 και η μητέρα της, που ζούσε σε διπλανό σπίτι, πλέον μένει με την Άννα Βίσση.

Πώς βίωσε την πυρκαγιά στο Μάτι;

«Ήμουν στη Θεσσαλονίκη με την αδελφή μου» είπε η Νίκη Βίσση και πρόσθεσε: «Έμαθα για την πυρκαγιά από την τηλεόραση και πήρα τηλέφωνο τον άνδρα μου. Η φωτιά έφτασε μέσα σε 5 λεπτά. Σηκώσαμε θεούς και δαίμονες για να γυρίσουμε με το αεροπλάνο, αλλά υπήρχε καθυστέρηση. Έφτασα στην Αθήνα τα μεσάνυχτα. Ο άνδρας μου με πήρε από τη Ραφήνα, πήγαμε στο Μάτι με μηχανή και είδαμε το σπίτι να καίγεται. Ήταν ο απόλυτος θάνατος, ένιωσα ακριβώς το ίδιο συναίσθημα, όταν έχασα τον πατέρα μου». Όπως δήλωσε, τα παιδιά της σώθηκαν επειδή κατευθύνθηκαν προς τον Μαραθώνα και όχι προς τη Ραφήνα.

«Παίρνω χάπια για να κοιμηθώ»

Η Νίκη Βίσση, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Ηλία Ψινάκη στον Αντώνη Σρόιτερ, αποκάλυψε πως παίρνει χάπια για να κοιμηθεί. Η ίδια τόνισε: «Αυτός ο άνθρωπος πώς μπορεί να κοιμάται; Και καλά να έκανε τα πράγματα, συνεχίζει μια κατάσταση που παιδεύεται ο κόσμος με τα χαρτιά του. Το Μάτι είναι εκτός σχεδίου, δεν είναι αυθαίρετο όμως, υπάρχουν νόμιμες οικοδομικές άδειες».