Αθηναΐς Νέγκα: Η νέα τηλεοπτική της πρόταση
Νέα

Αθηναΐς Νέγκα: Η νέα τηλεοπτική της πρόταση

Αθηναΐς Νέγκα: Η νέα τηλεοπτική της πρόταση

Μπορεί το μαγειρικό reality “Κουζίνα για Δύο” να ολοκληρώθηκε, η Αθηναΐς Νέγκα όμως ,παραμένει στο OPEN. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Znews, η παρουσιάστρια έχει προτείνει ήδη την επόμενη τηλεοπτική της κίνηση, με το κανάλι να δείχνει πως την εμπιστεύεται.

Έτσι το OPEN, έπειτα από πρότασή της, συζητά μια εκπομπή όπου τέσσερις γυναίκες με άποψη, θα μπορούν να σχολιάσουν την επικαιρότητα. Το πρόγραμμα δε θα έχει τη μορφή ενός ακόμη ψυχαγωγικού μαγκαζίνο, που περιστρέφεται κατά κύριο λόγο γύρω από το gossip. Το αντίθετο! Η εκπομπή θα καταπιάνεται με τις συνέπειες και τις προεκτάσεις μιας είδησης που απασχολεί την κοινή γνώμη στους ανθρώπους και στην κοινωνία.

Η εκπομπή βρίσκεται ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο και για την ώρα, απλά και μόνο το όνομα της Νέγκα κυκλοφορεί σαν εγγύηση της ιδέας.

Η εκπομπή που δεν κόπηκε

Στις αρχές του μήνα, η παρουσιάστρια του OPEN, Αθηναΐς Νέγκα, απάντησε σε όσους επέμεναν τότε πως το “Κουζίνα για Δύο” κόβεται από τον αέρα του καναλιού. «Θα ήθελα να παρακαλέσω τους δημοσιογράφους να σταματήσουν το εμμονικό ρεπορτάζ περί κοψίματος. Το «Κουζίνα για δύο» όντως ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του. Γυρίστηκαν όσα επεισόδια γυρίζονται ετησίως σε όλες τις ανάλογες εκπομπές (παγκοσμίως) με παίκτες, σπίτια και μαγειρικές. Δε λέω ψέμματα και στηρίζω πλήρως την απάντηση μου, επειδή έχει αρχίσει μια παράλογη ιστορία πριν καν η εκπομπή παίξει -δεν υπάρχει νομίζω ανάλογο προηγούμενο φαγωμάρας -με το ζόρι οι δημοσιογράφοι θέλουν να τους πω πως η εκπομπή ντε και καλά «κόπηκε»», έγραψε η παρουσιάστρια.

Άλλωστε, η Αθηναΐς Νέγκα βρέθηκε στο OPEN, έπειτα από ένα πολύ άσχημο επαγγελματικό διαζύγιο με τον ΣΚΑΪ, όταν -ελέω Survivor- βρέθηκε χωρίς δουλειά λίγες μόνο μέρες αφότου γέννησε. Αυτή τη φορά φαίνεται πως η σχέση της με το νέο κανάλι είναι πολύ καλή και στην Παιανία την υπολογίζουν για νέα πρότζεκτ.